Ispanijos ACB lyga ketvirtadienį paskelbė, kad Burgoso „San Pablo“ puolėjas D. Suttonas, anksčiau vilkėjęs Vilniaus „Ryto“ marškinėlius, baudžiamas ketverių rungtynių diskvalifikacija.

Krepšininkui bausmė skirta už nevaldomų emocijų proveržį dvikovoje su Renaldo Seibučio atstovaujama Saragosos „Tenyconta“ komanda.

Prabėgus pusei paros po diskvalifikacijos socialiniame tinkle „Twitter“ D. Suttonas ėmė lieti nusivylimą ir ieškoti užuojautos.

„Kaip įprasta, man vėl yra lipdoma pikto juodaodžio vyruko etiketė, kadangi krepšinis yra mano aistra ir tai niekada nepasikeis. Aš visuomet mėgausiuosi šiuo žaidimu, kol tik galėsiu“, – rašė 32-ejų amerikietis.

Nuraminti D. Suttoną pamėgino Stanas Okoye, tačiau apkabinti puolėją norėjęs krepšininkas irgi buvo parblokštas ant žemės, o agresorius toliau taikėsi į „Tenyconta“ žaidėjus.

Priminsime, kad šį sezoną D. Suttonas pradėjo Vilniaus „Ryto“ komandoje, tačiau dėl aikštingo charakterio jis vietą Dainiaus Adomaičio vadovaujamame kolektyve prarado ir persikėlė į Ispaniją.

Kad komandos vidinė atmosfera D. Suttonui išvykus iš Vilniaus pagerėjo, neslėpė ir patys „Ryto“ žaidėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)