„Vaidas daug metų dirba klube, žinome jo darbštumą, imlumą naujovėms. Todėl nusprendėme pirmiausia galimybę suteikti jam“, – sakė „Šiaulių“ klubo prezidentas Adomas Klimavičius.

Klubo valdybos pirmininkas Alfonsas Armalas pasveikino naująjį trenerį su pasaulio jaunių (iki 17 metų) čempionate laimėtu bronzos medaliu (dirbo treneriu-skautu – Krepšinis.lt). Ilgametis „Šiaulių“ rėmėjas padovanojo V. Pauliukėnui simbolinį kamuolį su šios dienos data: „Linkime išlaikyti kovingumo dvasią, kuria visada garsėjo „Šiaulių“ komanda“.

V. Pauliukėnas džiaugėsi suteikta galimybe išbandyti vyriausiojo trenerio duoną: „Tai – nemenkas iššūkis. Juk dirbti asistentu ir vadovauti komandai – du skirtingi dalykai“.

Naujasis komandos strategas sakė, kad dabar svarbiausia kuo greičiau suburti naują komandą: „Man priimtinesni mažiau talentingi, bet kovoti trokštantys ir darbštūs, o ne pinigų pasiimti iš komandos į komandą važinėjantys krepšininkai. Tikiuosi, kad iš tokių kovotojų ir sulipdysime komandą“.

Dėl patirtų traumų anksti krepšininko karjerą užbaigęs V. Pauliukėnas „Šiaulių“ klube nuo 2009 m. dirbo trenerių Antano Sireikos ir G. Petrausko asistentu. Darbštumu išsiskiriantį V. Pauliukėną padėjėju į Lietuvos studentų rinktinę pernai buvo pasikvietęs Dainius Adomaitis.

Šiaulietis pastarąsias dvi vasaras dirbo ir Lietuvos jaunių rinktinės štabe, kur talkino G .Petrauskui. Pernai jaunių rinktinė iškovojo Europos čempionato sidabrą, o prieš kelias dienas Ispanijoje laimėjo pasaulio pirmenybių bronzą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)