Rungtynės, kurių nebuvo tvarkaraštyje

„Šiaulių“ krepšinio klubo atstovai patvirtino, kad trečiadienio rungtynės su „Kėdainiai-Triobet“ komanda į tvarkaraštį nebuvo įtrauktos. Tai Lietuvos krepšinio federacijos atstovas spaudai Dalius Matvejevas pavadino nesusipratimu, kokio iki šiol nėra buvę.

„Žinau situaciją, darbinis nesusipratimas“, - sakė federacijos atstovas spaudai. Esą tvarkaraštis buvęs išsiuntinėtas, tačiau – nepatvirtintas. D. Matvejevas teigė, kad „Šiauliams“ siūlė rungtynes atidėti. Klubas esą sutikęs žaisti.

Krepšininkus išleido namo

„Šiaulių“ krepšinio klubo vadovas Adomas Klimavičius sako, kad ryte komanda turėjo „stiprią“ treniruotę, po kurios krepšininkai išleisti namo. Netikėtai sužinoję apie rungtynes suskubo rankioti žaidėjus.

Susisiekę su kėdainiškiais telefonu išgirdo, kad panaši sumaištis ir varžovų stovykloje. Varžovai jau buvo pasiruošę autobusą kelionei į Šiaulius. Nė viena komanda nežinojo, kuriame mieste turės vykti rungtynės.

A. Klimavičius pripažino – jeigu būtų žinoję apie rungtynes, komanda būtų ruošusis visai kitaip. Tačiau klubo vadovas juokauja, kad krepšininkai kaip ir kareiviai turi būti pasiruošę naktį kilti iš lovos.

Aštuonių taškų deficitas

Prieš tai du kartus nugalėję Kėdainių ekipą, antradienį šiauliečiai nusileido „Kėdainiai-Triobet“ komandai ir po pastarosiose rungtynėse patirto pralaimėjimo šiauliečiai turi aštuonių taškų deficitą. Toks taškų deficitas „Šiaulius“ slėgs prieš susitikimą Šiauliuose sausio 31 dieną, nes Kėdainių komanda „Šiaulių” klubą įveikė rezultatu 81:73 (14:15, 22:18, 21:21, 24:19).

Abi komandos kovoja dėl kelialapio į finalo ketvertą Lietuvos krepšinio federacijos taurės turnyre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją