„Šiaulių“ treneriai jau kelias savaites negali rengti visaverčių treniruočių, todėl į pagalbą buvo pasikvietę patyrusį A.Čepulį. „Veteranas pasirodė neblogai, akivaizdu, kad jis gali padėti jaunai komandai, todėl Arvydui pasiūlėme vėl apsivilkti „Šiaulių“ aprangą“, – sakė „Šiaulių“ trenerio asistentas Robertas Giedraitis.

Naujasis „Šiaulių“ prezidentas Mindaugas Žukauskas tikėjosi, kad Arvydas bus naudingas ne tik aikštėje: „Arvydas yra šiaulietis. Tad tribūnose turėtų atsirasti ir būrys jo gerbėjų“.

Pastaruosius tris sezonus A. Čepulis atstovavo Prancūzijos ketvirtosios lygos Marmando „Basket“ ekipai. Krepšininkas praėjusį sezoną pelnydavo po 15,1 taško, sugriebdavo po 3,1 kamuolio, atlikdavo po 1,9 rezultatyvaus perdavimo.

„Praėjusio sezono pabaigoje klubo atstovai kvietė likti, o aš delsiau pasirašyti naują sutartį. Vėliau susitarti nebepavyko, nes norėjau likti dviem sezonams“, – sakė A.Čepulis.

Krepšininkas į gimtųjų Šiaulių komandą sugrįžo trečią kartą. 2006 m. snaiperis „Šiaulių“ aprangą apsivilko grįžęs iš Lenkijos, 2010 m. – grįžęs iš Rumunijos.

„Lietuvoje populiaru kviestis į komandą veteranus – „Lietkabelio“ pusė starto penketo mano bendraamžiai. Tikiuosi, kad būsiu ir aš naudingas“, – juokėsi marškinėlius su 23-iuoju numeriu pasirinkęs krepšininkas, kurį sirgaliai galės išvysti jau šį sekmadienį per mačą su Klaipėdos „Neptūnu“.

„Šiaulių“ komandai dėl traumų negali padėti Tomas Lekūnas ir Tadas Pažėra. Komandos starto penkete žaidusiam T. Lekūnui nustatytas čiurnos kaulo lūžis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)