34 metų 200 cm ūgio krepšininkas į Saulės miestą pirmą sykį atvyko prasidėjus 2017-2018 m. sezonui, kai turėjo laikinai pakeisti traumą patyrusį tautietį Nicką Zeisloftą.

Tačiau patikimas greitai į komandą įsiliejusio legionieriaus žaidimas paliko įspūdį treneriams, todėl netrukus sutartis buvo pratęsta iki sezono pabaigos.

Rungtyniaudamas „Šiaulių“ gretose, A.Wrightas įmesdavo po 9,6 taško, atkovodavo po 3,6 kamuolio bei atlikdavo po 2,2 rezultatyvaus perdavimo.

„Labiausiai tikimės, kad į Šiaulius sugrįžęs Akeemas įneš į mūsų jaunos komandos žaidimą daugiau mąstymo ir šaltakraujiškumo. Krepšininkas per savo karjerą matęs ir šilto, ir šalto, žinantis, ko tikėtis LKL kovose, gerai pažįstantis mūsų trenerį ir jo propaguojamą krepšinį.

Todėl jam neprireiks ilgos integracijos į mūsų komandą, o tai leis greičiau pasiekti laukiamą žaidimo lygį. Krepšininkas pridės taip mums trūkusio tvirtumo gynyboje, o puolime suteiks daugiau jėgos po krepšiu“, – kalbėjo klubo direktorius Mindaugas Žukauskas.

Per savo karjerą amerikietis žaidė Kipre, Kanadoje, Suomijoje, Ukrainoje, Švedijoje. Taip pat trumpai atstovavo Ispanijos ACB lygos „C.B. Valladolid“ komandai. Po metų Lietuvoje jis persikėlė į Filipinus, o sezoną pabaigė Katare.

Sukirtę rankomis su A.Wrightu „Šiauliai“ pradėjo komandos komplektaciją būsimam sezonui.

Taip pat patvirtinta, kad „Šiauliuose“ kitą sezoną neberungtyniaus Ignas Vaitkus ir legionierius Cedrickas Bowenas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)