Perėmęs kamuolį ir greitą ataką užbaigti pamėginęs „Real“ veteranas Jaycee Carrollas po krepšiu buvo šiurkščiai sustabdytas varžovų gynėjo Rafa Luzo. 36-erių snaiperis ant parketo krito iš labai aukštai ir nusileido tiesiai ant nugaros. Kaip baisiai atrodė amerikiečio kritimas, galima spręsti iš nesportinę pražangą užsidirbusio R. Luzo reakcijos – brazilas abiem rankomis griebėsi už galvos.

Rungtynės buvo trumpam sustabdytos – atrodė, kad J. Carrollas patyrė labai sunkią traumą. Visgi netrukus veteranas sugebėjo atsistoti ir aikštelę paliko pats. Kaip po mačo atskleidė „Real“ treneris Pablo Laso, lūžių išvengta – J. Carrollas „atsipirko“ kaklo patempimu ir stipriu slankstelių ir galvos sumušimu.


„Mes tikrai išsigandome, bet Jaycee yra stiprus vyras. Aišku tiek, kad kurį laiką sportuoti jis negalės, tačiau labai rimtų sužalojimų išvengta“, – teigė „Real“ strategas. Netrukus oficialiai paskelbta, kad amerikietis tikrai praleis pirmąsias Eurolygos rungtynes su Stambulo „Fenerbahče“.

Po šio epizodo labai susisielojo J. Carollą ant parketo patiesęs R. Luzas. Brazilas socialiniuose tinkluose netgi išplatino viešą atsiprašymą tikindamas, kad niekada nesiekė tyčia sužaloti jokio savo varžovo.

„Aš labai atsiprašau ir tikiuosi sulaukti atleidimo. Niekada gyvenime nenorėjau sukelti skausmo nė vienam iš savo oponentų. Nepaprastai apgailestauju dėl to, kas atsitiko. Jaučiuosi tikrai prastai – tai daugiau niekada nepasikartos“, – rašė 27-erių krepšininkas.

Rungtynes „Real“ laimėjo 97:69. 20 minučių ant parketo praleidęs R. Luzas nepasižymėjo, o J. Carrollas per 8 sužaistas minutes pelnė 5 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)