26-erių 196 cm ūgio krepšininkas prie savo tėvo Virginijaus Šeškaus auklėtinių prisijungė praėjusį sausį. Gynėjas svariai prisidėjo prie ekipos triumfo Nacionalnėje krepšinio lygoje (NKL) ir tapo NKL finalo naudingiausiu žaidėju.

Prieš atvykdamas į Jonavą, E. Šeškus rungtyniavo Taivano krepšinio lygoje.

Su „Pauian“ ekipa lietuvis praėjusiame sezone nužingsniavo iki lygos pusfinalio, o jo pelnytų taškų vidurkis siekė 18,6 per rungtynes.

Lietuvoje E. Šeškus jau yra rungtyniavęs tuometinėse Prienų „Rūdupio“ ir „Vytauto“ komandose, taip pat tuometiniame Vilniaus „Lietuvos Ryte“, MRU ir „Sakalų“ komandose.

Tuo metu Prienų „Labas Gas“ komanda sulaukė papildymo aukštaūgių gretose. Prie ekipos jungiasi 20-metis 211 cm ūgio vidurio puolėjas Giedrius Bergaudas.

Su juo sudaryta trejų metų trukmės sutartis.

Nuo 2016–2017 metų sezono Kauno „Žalgirio“ dublerių komandoje rungtyniavęs klaipėdietis praėjusį sezoną buvo vienas ekipos lyderių. Per 34-erias sužaistas rungtynes NKL G. Bergaudas aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 25 minutes ir pelnydavo 11,9 taško (48 proc. trit.), atkovodavo 6 kamuolius, atlikdavo 0,7 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 13 naudingumo balų.

Geriausią sezono pasirodymą puolėjas surengė prieš Vilniaus „Perlas-Energija“ komandą, kai per 32 minutes pelnė 25 taškus (9/13 dvit. 2/2 trit.), atkovojo 9 ir perėmė 2 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, blokavo 4 varžovų metimus ir surinko 34 naudingumo balus.

G. Bergaudas taip pat yra atstovavęs įvairaus amžiaus Lietuvos jaunimo rinktinėms, o su šešiolikmečių rinktine 2016 metais iškovojo Europos čempionato sidabrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)