Naują LKL sezoną papuoš aukščiausius standartus atitinkanti nauja studija, kurioje tarp ekspertų bus ir ilgametis Prienų krepšinio klubo treneris Virginijus Šeškus, rašoma pranešime žiniasklaidai.

O visos rungtynės, transliuojamos internetu, nuo šiol bus filmuojamos mažiausiai 4 kameromis.

„Matome augančius internetinės televizijos reitingus ir tai diktuoja sąlygas, kad privalome gerinti šių transliacijų kokybę, – sako LKL prezidentas Remigijus Milašius. – Įrengėme televizijos studiją, kurioje čempionatą aptarinės žymiausi Lietuvos krepšininkai, tarp jų – ir Šarūnas Marčiulionis. Mūsų tikslas – kiekvienais metais žengti žingsnį į priekį siekiant žiūrovui parodyti kuo geresnį turinį.“

Nuo šiol per BTV televiziją transliuojamos „Betsafe–LKL“ čempionato rungtynės bus filmuojamos 8 kameromis, o ekspertai savo įžvalgas pateiks iš naujai įrengtos LKL studijos Vilniuje.

„Iš studijos sveikinsimės įprastai prieš rungtynes, per jų pertrauką ir po rungtynių, o nauja studija suteiks galimybių analizuoti konkrečius rungtynių momentus, taip pat tiesiogiai stebėti tuo pačiu metu vyksiančias rungtynes kitose arenose ir jas apibendrinti“, – sako LKL rungtynių transliacijos režisierius Mykolas Adamavičius.

Studijos vedėju ir toliau dirbs žurnalistas Ignas Grinevičius. Tarp dažniausių jo svečių šį sezoną išvysime LKL ekspertą Rūtenį Paulauską bei ilgametį Prienų klubo trenerį charizmatiškąjį V. Šeškų. Šį sezoną per BTV televiziją bus parodyta apie 100 „Betsafe–LKL“ rungtynių.

Viena esminių naujovių šį sezoną – kokybinis šuolis internetu transliuojamoms rungtynėms. LKL partneriu išliekanti DELFI TV per internetinę platformą parodys visas rungtynes. Daugiau nei 110 rungtynių, kurios bus transliuojamos tik internetu, nuo šio sezono filmuojamos nebe dviem, o keturiomis kameromis.

LKL šį sezoną tęs bendradarbiavimą ir su tarptautine rungtynių transliavimo platforma Fanseat.com. Vartotojai iš užsienio „Betsafe–LKL“ rungtynes galės stebėti tik šioje platformoje už mėnesinį 9,99 euro mokestį.

Šį sezoną „Betsafe–LKL“ rungtynes komentuos 10 profesionalų komandą. Ją sudarys praėjusį sezoną varžybas komentavę Vaidas Čeponis, Žilvinas Aleksandravičius, Karolis Tiškevičius, Vilhelmas Bladyka, Tautvydas Kubilius, Gediminas Reklaitis ir Lukas Gintautas, prie jų prisijungs Giedrius Vaitkevičius, Darius Černauskas ir Rokas Grajauskas.

Naujasis „Betsafe–LKL“ čempionatas startuos šeštadienį trejomis rungtynėmis, per BTV nuo 17 val. bus transliuojamas Klaipėdos „Neptūno“ ir Utenos „Juventus“ susitikimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)