Prienų ekipa šeštadienį iki paskutinių minučių kabinosi už pergalės prieš Vilniaus „Rytą“, tačiau lemiamu momentu klydę šeimininkai turėjo pripažinti svečių iš sostinės pranašumą.

„Skypoc“ situaciją mačo pabaigoje apsunkino veterano Mindaugo Lukauskio netektis.

39-erių gynėjas trečio kėlinio pabaigoje perėmė kamuolį, tačiau netrukus susiėmė už dešinės kojos šlaunies vidinio raumens.

Krepšininkas dar bandė tęsti rungtynes, tačiau po saviškių atakos sėdo ant suolo ir mače daugiau ant parketo nebežengė.

Medikų žinios nepaguodė „Skycop“ stratego. „Be Mindaugo turėsime verstis 2-3 savaites. Nuostolis nemažas, bet ne tragedija, turime kuo jį pakeisti, yra Vytenis Lipkevičius, Ovidijus Varanauskas“, – portalui krepšinis.lt teigė V. Šeškus.

Klubas pirmadienį pranešė apie atsisveikinimą u Tyrone’ Nashu. Su 30 metų 203 cm ūgio amerikiečiu buvo sudaryta 10-ies dienų trukmės bandomojo laikotarpio sutartis, po kurios nuspręsta kontrakto nepratęsti.

Per šį laiką T. Nashas spėjo trumpai pasirodyti dvejose rungtynėse, per kurias vidutiniškai aikštelėje praleido po 5 minutes ir rinko po 2,5 taško bei vieną atkovotą kamuolį.

Strategas patvirtino, kad „Skycop“ aktyviai seka žaidėjų rinką ir ieško pastiprinimo įžaidėjo ir vidurio puolėjo pozicijose.

„Turime potencialių naujokų sąrašą. Jame – ir Žygimantas Janavičius. Galbūt jau šią savaitę turėsime naujienų komandos sudėtyje“, – teigė V. Šeškus.

Artimiausias rungtynes „Skycop“ (4-6) žais lapkričio 17 d., Utenoje susitiks su turnyro lentelės kaimyne Utenos „Juventus“ (4-6).

LKL rikiuotė (vieta, komanda, pergalės, pralaimėjimai):

1.NEPTŪNAS91
2.ŽALGIRIS91
3.RYTAS72
4.LIETKABELIS63
5.DZŪKIJA46
6.JUVENTUS46
7.PIENO ŽVAIGŽDĖS46
8.SKYCOP46
9.NEVĖŽIS28
10.ŠIAULIAI010

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)