Prieš keletą savaičių po eilinio pralaimėjimo LKL čempionate mįslingai kalbėjęs apie galimą pasitraukimą, šį sykį prieniškių vedlys spaudos konferenciją pradėjo visiškai kitaip.

„Dar neatsistaydinsiu“, – nusijuokė krepšinio specialistas.

„Pirma rungtynių pusė buvo labai bloga, o antra – labai gera. Sugebėjome išspręsti savo bėdą, laimėjome kovą dėl atšokusių kamuolių, gynėmės kartu. Po pertraukos žaidėme be įžaidėjo ir apskritai su vienu deriniu. Stengėmės žaisti tol, kol varžovų įžaidėjas Kendrickas Brownas likdavo prieš mūsų aukštaūgį. Reikėjo anksčiau taip daryti“, – kalbėjo V. Šeškus.

„Nereiškia, kad įžaidėjai savo darbą atlieka blogai. Tačiau jie nepriima informacijos, kurią pasakai, kad būtų geriau. Emocijos, savęs pateisinimas. Tai yra blogiausia. Bet būna visko. Žinoma, dėl tokio sprendimo šį kartą Labuckas žaidė 26 minutes, Michaelis Brueswitzas – 31, o Martynas Gecevičius... 40 minučių. Aišku, Martynas yra gudrus žaidėjas. Jis kur reikia pasitaupo, bet darbą atliko gerai“, – dėstė V. Šeškus.

Paklaustas, kokio varžovo norėtų Karaliaus Mindaugo taurės burtų traukime, V. Šeškus atsakymo neturėjo.

„Visi varžovai iš pirmo ketvertuko stiprūs. Bet ta pergalė šiandien mums buvo labai reikalinga. Nes visi matė, kokį „š“ krepšinį žaidėme, kai buvome traumuoti. Ši pergalė priduos jėgų“, – pažymėjo jis.

Tuo metu alytiškių treneris Andrejus Urlepas pasveikino 79:68 atsakomąsias rungtynes laimėjusius prieniškius ir gūžtelėjo pečiais paklaustas, kodėl šiose rungtynėse itin prastai sužaidė Steponas Babrauskas, neseniai pratęsęs sutartį su „Dzūkija“ ir liksiantis komandoje iki sezono pabaigos.

„Sunku pasakyti. Per treniruotes jis atrodė gerai, tačiau šį kartą jam visiškai nesisekė“, – apie neigiamą naudingumo koeficientą (-5 balus) surinkusį veteraną atsiliepė A. Urlepas.

Trečiadienį per „Betsafe–LKL“ rungtynių tarp Vilniaus „Ryto“ ir Panevėžio „Lietkabelio“ pertrauką bus ištraukti ketvirtfinalio burtai.

Keturios stipriausios praėjusio sezono komandos „Žalgiris“, „Rytas“, „Neptūnas“ ir „Lietkabelis“ bus suporuotos su „Šiauliais“, „Pieno žvaigždėmis“, „Juventus“ ir „Skycop“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)