„Jie jauni, tačiau galiu pažadėti, kad jie daug žais. Tikiu, kad padėsime jiems tobulėti, o jie padės mums laimėti daugiau rungtynių, – ESPN padedamas savo sūnui Edvinui kalbėjo V. Šeškus. – Jie tikrai žais, aišku, minutės priklausys nuo jų žaidimo kokybės“.

„Vytauto“ treneris patikino, kad abi amerikiečių garsenybės žais ne tik Baltijos krepšinio lygoje (BBL), bet ir Lietuvos krepšinio lygoje (LKL).

„Mes tikrai laukiame jų atvykstant. Nesijaudinkite, jie tikrai žais“, – žadėjo V. Šeškus.

19-metis LiAngelo ir 16-metis LaMelo į Lietuvą atvyksta jau trečiadienį, o jų pirmojo pasirodymo aikštėje galima tikėtis sausio 9-ą dieną. Tuomet „Vytautas“ BBL rungtynes žais su Minsko „Cmoki“ krepšininkais. Sausio 13-ą dieną jų laukia dvikova su „Lietkabeliu“.

V. Šeškus išsklaidė nerimą dėl savo anglų kalbos žinių. Strategas patvirtino, kad jo anglų kalbos žinios ne itin geros, tačiau tai nebus kliūtis bendraujant ir treniruojant brolius.

„Galiu kalbėti angliškai ir suprantu šią kalbą. Žinau Europoje daug trenerių, kurie nekalba angliškai, tačiau tai nėra problema. Juk yra „krepšinio kalba“, – teigė jis.

Edvinas Šeškus sakė, kad nekantriai laukia Ballų atvykimo į Lietuvą: „Suprantu, kad prarasiu kažkiek žaidimo laiko. Tačiau esu laimingas, kad jie atvyksta. Galbūt daugiau skautų ir agentų stebės mūsų rungtynes ir turėsime daugiau galimybių parodyti mūsų talentus, net jei kai kurie neteks kažkiek žaidimo laiko. Nepaisant visko aš laukiu jų ir visa Lietuva laukia. Visi nori pamatyti, kaip gerai jie žaidžia“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)