„Tai bus paskutinis mūsų komandos pirkinys, – klubo svetainei sakė komandos treneris Mathias Fischeris. – Tadas jau senai žaidžia aukščiausiame lygyje ir gali rungtyniauti tiek sunkiojo krašto, tiek vidurio puolėjo pozicijoje“.

Treneris pabrėžė, kad 2010 metais T. Klimavičius prisidėjo prieš Lietuvos krepšinio rinktinės bronzos medalio pasaulio čempionate, o lietuvio pelnyti vos 4,2 taško bei atkovoti 3,7 kamuolio per rungtynes 2013-2014 metų sezono Eurolygoje jo negąsdino.

„Šie skaičiai parodo, koks jis efektingas ir naudingas žaidėjas, nes jis aikštelėje praleisdavo vos po 13 minučių. O mūsų klube jau bus suteikiama gerokai daugiau laiko pasireikšti ir jis vaidins pagrindines roles“, – teigė optimistiškai nusiteikęs M. Fischeris.

Kartu su T. Klimavičiumi Bonos komandoje žais ir kitas lietuvis – Benas Veikalas.

„Telekom Basket“ krepšininkai praėjusiame sezone užėmė penktą vietą reguliariajame čempionate, tačiau iš kovos dėl medalių pasitraukė jau ketvirtfinalyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)