„CBet“ strategas sukritikavo savo auklėtinį Arną Veličką bei atsiprašė už jo dėjimą „Šiaulių“ vairininko Antano Sireikos. Paskutinėmis sekundėmis šiauliečiai nebesigynė, o įžaidėjas vienas nubėgo link varžovų krepšio bei pelnė du taškus su finaline sirena.

„Pirmiausia, norėčiau atsiprašyti Antano Sireikos už paskutinį metimą. Jaunas žaidėjas turbūt dar nežino nerašytų taisyklių ir labai norėjo pelnyti pirmuosius taškus. Oficialiai atsiprašau, o žaidėjui išaiškinsiu, kodėl taip daryti negalima“, – sakė M. Šernius.

Sezono pradžioje „CBet“ lyderiu buvusiam A. Veličkai mačas nenusisekė. 20-metis per 14 minučių pelnė minėtuosius vienintelius 2 taškus (1/3 dvit., 0/3 trit.), 2 kartus suklydo ir surinko -1 naudingumo balą. Kauno „Žalgiriui“ priklausantis atletas išsiskyrė prasčiausiu „+/-“ rodikliu, kuris siekė -21.

Tai buvo nerezultatyviausios A. Veličkos sezono rungtynės. Prastesnę nei anksčiau sportinę formą šiuo metu demonstruojantis atakų organizatorius per pastaruosius tris mačus vidutiniškai renka vos po 4,7 taško.

Donatui Sabeckiui pagrindinio „CBet“ įžaidėjo pareigas atidavusio A. Veličkos sezono vidurkis – 11,1 taško per rungtynes.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)