„Žalgirio“ strategas Martinas Schilleris po rungtynių išskyrė antrą kėlinį, kurį šeimininkai laimėjo net 35:16 ir padėjo pamatus tvirtai pergalei.

„Žalgirio“ vairininkas taip pat dėmesį atkreipė į tritaškiu rungtynes užbaigusį ir 100-ąjį tašką pelniusį Karolį Lukošiūną.

Gynėjas per beveik 15 minučių pelnė 13 taškų (1/1 dvit., 3/4 trit., 2/3 baudos), atkovojo 4 kamuolius bei surinko 14 naudingumo balų.

„Karolis puikiai žaidžia šioje sezono stadijoje. Jis tikrai patobulėjo ir toliau nuosekliai progresuoja abejose aikštės pusėse. Esu labai laimingas, kai jis pasirodo gerai“, – teigė „Žalgirio“ strategas.

Tuo metu „Juventus“ strategas Žydrūnas Urbonas liko ypač nepatenkintas komandos pasirodymu antrame ketvirtyje.

„Buvome verti vieno kėlinio savo „Juventus“ vardo. Po to kažkas sau leisdavo surizikuoti ar nesąmonę padaryti. Keletas žaidėjų šiandien – tragedija, koktu buvo žiūrėti ir nepatogu už juos, svetima gėda“, – neslėpdamas nusivylimo emocingai kalbėjo Ž. Urbonas.

„Trečią, ketvirtą kėlinius panašiai sužaidėme, nes rungtyniavo tie, kurie nesivaikė statistikos.

Kalbėsime, spręsime problemas. Mes suprantame, kad čia „Žalgiris“, ne esmė yra laimėti, bet po pirmo kėlinio mes žaidėme, net nežinau kaip įvardint, kaip koks... „Babrungas“. Nenoriu nieko įžeisti, turiu omeny kokią nors prasčiausią komandą, kokia tik buvo žaidusi.

Štai taip žaidėme antrą kėlinį, tragedija. Aišku, tokie yra čempionai, kurie neatleidžia jokių klaidų“, – teigė Ž. Urbonas.

Antroji kova – gegužės 26-ą dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)