Trečiadienį „Žalgiris“ nesėkme startavo ir Turkijoje prasidėjusiame keturių komandų „Gloria Cup“ turnyre. Lietuvos čempionai Antalijoje antrą kartą per savaitę nusileido Krasnodaro „Lokomotiv“ klubui iš Rusijos – šįkart pralaimėta 69:76 (18:20, 16:20, 11:19, 24:17).

„Ilgai užtrukome, kol pradėjo veikti mūsų gynyba. Ketvirtame kėlinyje jau buvome pakankamai aktyvūs, bet pernelyg ilgai link to ėjome. Puolime džiugino agresyvumas, virtęs dažnais baudų metimais, tačiau prastai pataikėme. Keista, kad tokiomis aplinkybėmis surinkome tiek mažai taškų. Ką gi, laukia dar daug darbo, ypač šlifuojant žaidimą du prieš du“, – komentavo M. Schilleris.

Rezultatyviausias kauniečių gretose buvo 17 taškų pelnęs Joffrey Lauvergne'as.

„Nežaidėme gerai, per daug klydome, bangavome gynyboje. Liko dvejos kontrolinės rungtynės, turime pasitempti. Komandoje – daug naujokų, bet tai nėra pasiteisinimas. Tikėkimės, kad iki sezono pradžios dar patobulėsime. Laimėti – daug smagiau nei pralaimėti, taigi, turime tai ir padaryti“, – sakė vidurio puolėjas iš Prancūzijos.

Prieš kelionę į Mažąją Aziją M. Schillerio auklėtiniai dukart pralaimėjo namuose. Praėjusią savaitę „Lokomotiv“ paskutine ataka išplėšė pergalę 88:87, o Panevėžio „Lietkabelis“ nugalėjo žalgiriečius 82:80.

„Gloria Cup“ turnyre „Žalgiris“ dar išmėgins jėgas su dviem Turkijos klubais: Bursos „Tofaš“ (rugsėjo 10 d.) bei Eurolygos ir šalies čempionu Stambulo „Anadolu Efes“ (rugsėjo 12 d.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)