Nugalėtojams 18 taškų pelnė Ante Zizičius, 12 pridėjo B. Bogdanovičius, 11 – Roko Leni Ukičius. Abu pastarieji dar padalijo po 5 rezultatyvius perdavimus.

Dar 10 taškų Kroatijos rinktinei pelnė Miro Bilanas, o Puerto Riko ekipoje išsiskyrė George'as Condittas su 18 taškų ir Isaiahas Pineiro – su 10.

Kroatai dėl bilieto į Tokijo olimpiadą Splite B grupėje žais su Brazilija ir Tunisu. A grupėje susigrums Rusija, Meksika ir Vokietija.

Vokietijos rinktinė ketvirtadienį Heidelberge turėjo žaisti kontrolines rungtynes su Senegalo nacionaline ekipa, tačiau paskutinis testas prieš turnyrą buvo atšauktas.

To priežastis, kaip aiškina Vokietijos krepšinio federacija, paaiškėję keli teigiami COVID-19 atvejai Senegalo rinktinėje.

Senegalas olimpinės atrankos turnyre Belgrade (Serbija) B grupėje susigrums su Puerto Riko ir Italijos krepšininkais, A grupėje žais Kaune viešėjusi Dominikos Respublika, Filipinai ir Serbija.

Priminsime, kad ketvirtadienį pasirengimą olimpiniam atrankos turnyrui Kaune baigė Lietuvos rinktinė. Dariaus Maskoliūno auklėtiniai triuškinančiu rezultatu 95:69 (25:22, 20:13, 28:17, 22:17) nugalėjo Dominikos Respublikos krepšininkus.

Strategas po dvikovos atskleidė, ką skubės per likusį trumpą laiką pakeisti, kokia situacija su Domanto Sabonio mikrotrauma ir, ar jau galvoje ima aiškėti galutinis komandos žaidėjų 12-ukas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)