Sekmadienį kitoje NMKL čempionato dvikovoje Kauno krepšinio centro „KTU Kaunas“ komanda 83:39 nugalėjo namuose žaidusias Jonavos krepšininkes. Be pralaimėjimų žengiančios kaunietės spurtavo jau rungtynių pradžioje ir po pirmos rungtynių dalies turėjo solidžią persvarą – 48:22.

Jonavos komanda dažnai klydo KC „KTU Kaunas“ gynybos gniaužtuose ir susitikime padarė net 33 klaidas. Aurimo Jasilionio ir Ričardo Maceinos treniruojamos merginos puikiai atakavo iš trijų taškų zonos 7/14 (50,0 proc.) ir sėkmingai išnaudojo progas greitame puolime.

Pirmo turo naudingiausia žaidėja Justina Matuzonytė ir šįkart puikiai darbavosi baudos aikštelėje – 10 pelnytų taškų, 15 atkovotų kamuolių ir 4 blokai. Daugiausiai taškų KC KTU „Kauno“ komandai pelnė Laura Želnytė – 22 (tritaškiai 3/3, 8 atkovoti ir 5 perimti kamuoliai). Atitinkamai 12 ir 11 taškų įmetė Gintarė Jasiunskaitė ir Simona Dobrovolskytė.

Jonaviečių gretose išsiskyrė J. Marcinkevičiūtė – 9 taškai ir J. Kačerauskienė – 8 tšk.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją