Nors Virginijus Šeškus Kaune galėjo remtis vos 7 žaidėjais, šie nuo pirmųjų minučių tryško kovingumu ir energija. O tai leido po pirmųjų dešimties minučių netgi būti priekyje (24:23).

Antrame ir trečiame ketvirčiuose žalgiriečiai bandė truktelėti į priekį, bet „Vytauto“ žaidėjai neketino taip lengvai pasiduoti ir vis alsavo galingiems varžovams į nugaras (47:40).

Tačiau lemiame kėlinyje prieniškių jėgos išseko, o savo ilgą suolelį išnaudojęs „Žalgiris“ surengė spurtą net 18:0, po kurio dėl nugalėtojo nebekilo jokių diskusijų – 94:77.

Tai buvo jau trečioji šių komandų akistata šiame sezone: abu ankstesnius kartus pranašesni buvo žalgiriečiai – jie Prienuose triumfavo 79:71 ir 82:70.

„Žalgiris“: Paulius Jankūnas 20 (12 atk. kam.), Brockas Motumas 17 (8 atk. kam.), Edgaras Ulanovas 11, Mantas Kalnietis (10 rez. perd.) ir Olivier Hanlanas po 9 taškus.

„Vytautas“: Laimonas Kisielius 20, Vyatutas Šulskis 19 (10 atk. kam.), Šarūnas Vasiliauskas 13 taškų..

2014 metų vasarą krepšininko karjerą baigęs Š. Jasikevičius iškart ėmė darbuotis „Žalgirio“ trenerių štabe. Gintarą Krapiką, su kuriuo kartu išdirbo pusantrų metų, prie komandos vairo 39-erių kaunietis pakeitė šeštadienį, kuomet Lietuvos čempionų startu Eurolygos TOP-16 etape nepatenkinta klubo vadovybė nusprendė imtis pokyčių.

Pamatyti buvusio įžaidėjo debiutą vyriausiojo trenerio poste „Žalgirio“ arenoje susirinko 3284 žiūrovai.

18-ą pergalę iškovojęs ir vos 1 nesėkmę turintis „Žalgiris“ LKL čempionate rikiuojasi pirmas, o „Vytautas“, laimėjęs 9-iose ir suklupęs 10-imtyje rungtynių – penktas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)