„Pergale tikrai esame labai patenkinti. Solidžiai žaidėme gynyboje didžiąją rungtynių dalį. Puolime kantriai žaidėme antroje dalyje, atakavome tuomet, kai privalėjome. Esu patenkintas žaidėjais, kurie aikštėje praleido daug minučių. Tai svarbu. Komandoje tikrai gera atmosfera. Dabar ruošiamės startui Eurolygoje“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.

Š. Jasikevičius žino, ko nori – ispanų žiniasklaida atidžiai seka „Barcelonos“ minutės pertraukėles, kai lietuvis dėsto savo filosofiją.

Vienoje iš jų rungtynėse su Bilbao komanda Šaras kalbėjo apie tai, kad nori aikštėje matyti komandinį darbą ir pagrasino, kad visi, norintys žaisti individualiai, sėdės ant atsarginių suolo.


Vienas iš „Barcos“ lyderių Thomas Heurtelis sakė, kad antrą dalį komanda sužaidė geriau, nei pirmąją: „Solidžios buvo rungtynės ir pagaliau ši dvikova buvo ramesnė, todėl visi galėjo pažaisti ir įvykdyti savo užduotis. Tai svarbu prieš Eurolygos startą. Turime tai tęsti“.

Bilbao „Basket“ treneris Alexas Mumbru kalbėjo, kad jo auklėtiniai 20 minučių žaidė neblogai.

„Tačiau mes jau žinome, kas yra „Barca“. Trečiame kėlinyje padarėme klaidų, praradome koncentraciją, o tai neleido mums žengti koja kojon su varžovais, – teigė jis. – Per paskutines 10 minučių jau praradome žaidimo ritmą. Šis sezono startas mum sudėtingas, pralaimėjome trejas rungtynes iš eilės“.


Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)