Apie streiką negirdėjo

Paskutinėje dvikovoje penktadienio vakarą kauniečiai savo aikštėje 84:69

„Buvome žaidime. Pakako atsipalaiduoti antro kėlinio vieną minutę ir „Žalgiris“ pabėgo 10:0. „Žalgiris“ laikė iniciatyvą savo rankose. Mes stengėmės nepaleisti varžovų“, – kalbėjo „Nevėžio“ strategas Ramūnas Cvirka.

Kėdainiečiai prieš pat šį mačą grasino boikotuoti trečiąją dvikovą, bet galiausiai komandos vadovams pavyko susitarti su žaidėjais, šie sulipo į autobusą ir išvažiavo į Kauną.

„Nieko apie tai nežinau. Aš toks pats darbuotojas, kaip ir žaidėjai. Prieš rungtynes atsiriboju nuo interneto, kaupiuosi tik rungtynėms“, – teigė R. Cvirka.

Nuvylė jaunimas

Pirmą mačą Kaune Š. Jasikevičiaus auklėtiniai laimėjo 95:70, o ketvirtadienį vykusiose antrose rungtynėse kauniečiai buvo stipresni 96:75.

„Žalgiris“ pusfinalyje, kuris prasidės jau kitą antradienį, kovos su Panevėžio „Lietkabeliu“.

„Malonu, kad tiesiausiu keliu patekome į kitą etapą, Tikiuosi, kad su nauja energija žaisime kita

„Akcentai buvo tie patys – žaisti 100 procentų. Nemanau, kad tai pavyko. Taip, saugojome lyderius. Pavyko tai padaryti.

Norėjome, kad daugiau pažaistų jaunimas, bet žaidžia tie, kurie nusipelno. Tuo klausimu esu labai nusivylęs, nes manau, kad jaunimas turi duoti daugiau energijos. Reikia sugrįžti, padirbėti kažkiek, vėl iš naujo užsikurti, nes laukia rimti varžovai. Aš pavardžių neminėsiu, bet jūs irgi žiūrėjote rungtynes“, – konstatavo jis.

Žurnalistų paklaustas, kas nutiko Rokui Jokubauskui, Šaras negalėjo atsakyti, bet jį papildė komandos atstovas spaudai: „Angina operuota“.

„Man jau išoperuota, aštuonis kartus“, – juokavo treneris.

Paulius Valinskas pelnė 9 taškus (25 min., 0/3 tritaškiai, 0 rez. perd.) ir 7 naudingumo balus, Martynas Sajus surinko 4 taškus ir 8 naudingumo balus, Gytis Masiulis liko su 3 taškais ir 5 naudingumo balais, o vienas jo tritaškis net nelietė lanko.

Šaras taip pat pasidalino savo nuomone apie tai, kas žais šių metų NBA finale.

„Galvoju, kad „Golden State“ ir Bostonas“, – prognozavo jis.

„Nereikia klausti klausimų tik tam, kad klaustumėt, gerai? Viso“, – nuotaikingai spaudos konferenciją užbaigė Š. Jasikevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)