Prieš antradienio vakarą Madride laukiančias Ispanijos ACB lygos „El Clasico“ rungtynes Šaras išbandė savo taiklumą „WiZink Center“ arenoje.

Prieš treniruotę paėmęs kamuolį į savo rankas Š. Jasikevičius vieną po kito susmeigė metimus iš vidutinio nuotolio, o galiausiai šimtaprocentinę seriją vainikavo supertiksliu šūviu iš kitos lentos pusės – idealia trajektorija lietuvio paleistas kamuolys net nelietė lanko ir skrodė tik tinklelį.

Patenkintas savimi „Barcą“ treniruojantis Š. Jasikevičius išskėtė abi rankas į šonus.

„Ką turėjo, tą jis ir tebeturi“, – po pasidalintu vaizdo įrašu su Šaro šou brūkštelėjo „Barcelona“.

Primename, kad keturiskart Eurolygos nugalėtojas ir 2003-iųjų Europos čempionas bei turnyro MVP visada garsėjo puikiu pataikymu.

Eurolygoje Š. Jasikevičiaus rezultatyvumo rekordas yra 37 taškai, 2004-aisiais sušveisti į Kauno „Žalgirio“ krepšį, o tarptautiniame fronte visiems įstrigo jo fantastiški pasirodymai prieš JAV rinktinę: 2000 m. Sidnėjaus žaidynių pusfinalyje Šaras amerikiečiams atseikėjo 27-is (5/11 tritaškiai 83:85), o 2004 m. Atėnuose – net 28 taškus (7/12 tritaškiai, 94:90).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją