P. Gasolis iki sezono pabaigos galiosiančią sutartį su „Barcelona“ pasirašė dar praėjusį mėnesį, tačiau su komandos draugais treniruotis pradėjo tik dabar.

Po 20 metų pertraukos į klubą grįžęs 40-metis aukštaūgis dėl kelių pėdos operacijų krepšinio nežaidė dvejus metus, todėl sportinę formą siekia susigrąžinti palengva.

Klubas paviešino vaizdo įrašą iš treniruotės, kurioje P. Gasolis jau žaidė kontaktinį krepšinį, tad netrukus galima laukti jo pasirodant aikštėje ir rungtynių metu.


Bet veikiausiai dar ne penktadienį, kuomet „Barcelona“ (21/8) žais svarbias Eurolygos rungtynes su artimiausia persekiotoja Eurolygos turnyro lentelėje Milano „Olimpia“ (19/10). Pirmaujantys Š. Jasikevičiaus auklėtiniai vieninteliai jau užsitikrino vietą atkrintamosiose varžybose, vis dėlto dar turėtų pakovoti dėl palankesnių starto pozicijų jose.

Prieš išvyką į Italiją Š. Jasikevičius su keliais krepšininkais buvo pakviesti į šventinį renginį „Camp Nou“ stadione.

Praėjusią savaitę klubo prezidentu išrinkto J. Laportos inauguracijoje dalyvavo Nikola Mirotičius, Adamas Hanga, Pierre'as Oriola.


Taip pat – ir „Barcelona“ futbolininkai. Š. Jasikevičius „Camp Nou“ tribūnoje buvo pasodintas iškart už ryškiausios klubo žvaigždės Lionelio Messi, netoliese prisėdo Gerardas Pique, treneris Ronaldas Koemanas.

Atvykęs J. Laporta tribūnoje glebėsčiavosi su L. Messi, apkabino ir Š. Jasikevičių, kurį pažįsta dar nuo 2003-iųjų, kai įžaidėjas vilkėjo „Barcelona“ marškinėlius, o J. Laporta pirmąsyk buvo išrinktas prezidentu.


Šįkart savo inauguracijos kalboje jis daugiausiai dėmesio skyrė L. Messi ir žadėjo dėti visas pastangas, kad įtikintų argentinietį vasarą nepalikti komandos.

Primename, kad Ispanijos žiniasklaida praėjusį mėnesį skelbė, jog planų J. Laporta turi ir krepšinio sekcijai. Remiantis pranešimais, 58-erių teisininkas ir politikas norėtų svarbias pareigas klube suteikti buvusiam Š. Jasikevičiaus bendražygiui aikštėje Juanui Carlosui Navarro.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)