Panevėžio ekipos strategas Gintaras Kadžiulis neslėpė priekaištų savo gynėjams.

„Buvo puikios rungtynės. Pirma pusė buvo gera. Antra – tikrai bloga. Pavyzdys, kaip reikia laikytis disciplinos ir laikytis rungtynių plano. Turiu daug priekaištų gynėjams, kurie nebuvo aštrūs, nesiveržė, o praktiškai visus metimus metėme paskutinę sekundę. Praradome kamuolius, buvo liūdna žiūrėti. Taip žaisdami negalime laimėti prieš „Žalgirį“. Mes tikėjomės, kad jie antroje pusėje bus agresyvesni. Jie tokie ir buvo. Mūsų gynėjai mėtė kamuolius į užribį, tai čia komentarų ir nereikia“, – spaudos konferencijoje kalbėjo G. Kadžiulis.

Tuo metu Š. Jasikevičius sekmadienio rezultatu liko patenkintas.

„Kaip ir tikėjomės, rungtynės buvo labai sunkios. Jų pradžioje atrodėme ne tik vangiai, bet nebuvome įjungę galvų. Antra pusė buvo puiki, reikia pagirti žaidėjus. Kontroliavome žaidimą iš gynybos pozicijos, puolime pritrūkome šviežumo. Šiandien buvo svarbiausia laimėti“, – kalbėjo Šaras.

Geriausią savo mačą sekmadienį sužaidė Laurynas Birutis – aukštaūgis pelnė 13 taškų ir atkovojo 6 kamuolius.

„Žinote, po pernai metų aš pabrėžiu, kad mes turime būti savimi ir nedaryti to, ko nemokame. Laurynas yra iš tų, kurie žaidžia paprastai, kaimiškai, išpildo užduotis. Jis jaunas. Šiandien buvo momentų, kai Laurynas gynybinėje pusėje sureagvo į penktadienio pastabas. Tai puiku, nes kartais mes į pastabas reaguojame per lėtai. Tai žmogus, kuris gali mums duoti. Prieš tokio ūgio žmogų nėra lengva žaisti“, – teigė Š. Jasikevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)