„Iš artimų „Maccabi“ šaltinių sužinojau, kad Šarui buvo siūloma vyriausiojo komandos trenerio vieta, tačiau is pasiūlymą atmetė“, – paskelbė krepšinio žurnalistas Davidas Pickas, išsamiai sekantis „Maccabi“ veiksmus žaidėjų ir trenerių rinkoje.

Kauno komandos vyriausiojo trenerio Gintaro Krapiko asistentu dirbantis Š. Jasikevičius „Maccabi“ marškinėlius vilkėjo 2003-2005 m. ir tapo Izraelio krepšinio fanų numylėtiniu. Su Tel Avivo ekipa jis du kartus tapo Eurolygos čempionu, laimėjo dvejas Izraelio pirmenybes ir dvi šalies taures.

Dabar Šarui – 39-eri, profesionalaus krepšininko karjerą jis pabaigė po 2014-ųjų sezono ir darbuojasi „Žalgiryje“.

Š. Jasikevičius – ne pirmas lietuvis, minimas „Maccabi“ kontekste. Jau kurį laiką sklando gandai, kad Izraelio čempionai domisi ir Lietuvos rinktinės vyriausiuoju strategu Jonu Kazlausku, tačiau pats krepšinio specialistas nieko nekomentuoja. Tarp kitų kandidatų į komandos stratego postą yra minimos ir serbo Duško Ivanovičiaus bei vokiečio Dirko Bauermanno pavardės.

G. Goodesas „Maccabi“ vyriausiojo trenerio poste pakeitė Davidą Blattą, prieš 2013-2014 m. sezono startą pakėlusį sparnus į NBA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)