„Vytauto“ garbę šiuo metu ginantis S. Kulvietis atskleidė, kad jį suviliojo galimybė žaisti Virginijaus Šeškaus treniruojamoje komandoje. „Seniai turėjau mintį, kad visai norėčiau pažaisti pas V. Šeškų, nes pas jį mano pozicijos žaidėjai atsiskleidžia“, – pasakojo krepšininkas.

S. Kulvietį jau galima vadinti tuo krepšininku, kuris įsitvirtino LKL, tačiau jam dar neteko rungtyniauti Eurolygoje. „Nenoriu burti iš tirščių, bet sportuoju, ruošiuosi, atiduodu visą save aikštėje ir tikiuosi, kad pažaisiu Eurolygoje“, – atviravo 25-erių metų krepšininkas.

Krepšininkas praėjusį sezoną spėjo įsiamžinti ir pikantiškoje reklaminėje fotosesijoje. S. Kulvietis pripažįsta, kad iš komandos draugų sulaukė įvairių komentarų, nors pats nieko itin pikantiško fotosesijoje neįžvelgė. „Draugai matė, sako, jau čia modeliu pavirtai, krepšinį baigsi žaisti?“, – juokėsi krepšininkas.

Interviu „Vytauto“ krepšininkas taip pat papasakojo apie pasikeitusį lygos veidą, laisvalaikį ir kodėl nepavyko įsitvirtinti „Lietuvos ryto“ komandoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją