„Žalgiris“ debiutinėse Eurolygos naujo sezono rungtynėse Atėnuose 74:86 turėjo pripažinti vietos „Panathinaikos“ krepšininkų pranašumą.

„Pritrūko detalių. Mes darėme labai daug, kaip sako amerikiečiai – „mental mistakes“. Jeigu turėjome kažkokį žaidimo planą, kur sakėme, kad reikia rizikuoti, tai mes ir rizikavome. Tačiau faktas, kad leidome pelnyti daug lengvų taškų“, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ iš karto po mačo kalbėjo Šaras.

Anot jo, šita Kauno komanda yra suburta ne tam, kad tik kovotų su geriausiomis Eurolygos ekipomis, o tam, kad iškovotų pergales.

„Šiai komandai yra mažai atvažiuoti ir kovoti su geriausiomis ekipomis. Mes norime laimėti. Galbūt aš per daug ambicingai kalbu, bet taip ir bus. Bus visokių rungtynių, ir gerų, ir blogų, bet mes turime tikėti, kad galime su šia komanda kautis Eurolygoje. Jeigu netikėsime, tai nežinau, bandysiu surasti 5 žmonės, kurie tiki, kad mes galime laimėti prieš visus Kaune ir bet kurioje Europos arenoje“, – teigė strategas.

Anot jo, iš visų komandos įžaidėjų geriausiai šioje pozicijoje kol kas jaučiasi Lukas Lekavičius, šį kartą pelnęs 12 taškų, tačiau keletą kartų apmaudžiai suklydęs svarbiais epizodais.

„Lukas dabar yra tas žmogus, kuris daugiau supranta mūsų sistemą ir daugiau supranta, ko treneris nori“, – pažymėjo jis.

Tuo metu „Panathinaikos“ strategas Argiris Pedoulakis po rungtynių pripažino, kad jo auklėtiniams trukdė nervingumas.

„Pirmos rungtynės, nemažai nervų. Tačiau gerai, kad per paskutines 10 minučių mes sugebėjome pakeisti žaidimą, komanda tarsi pabudo ir mes iškovojome pergalę. Esame naujas kolektyvas, tačiau turime verstis be vieno svarbiausių žaidėjų Mike'o Jameso. Sėkmingai pasirodė Nikos Pappas. Buvo ir prastokų atkarpų, tačiau apskritai vertinant atlikome gerą darbą“, – sakė graikas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)