Vienu iš lemiamų veiksnių treneris įvardijo namų aikštės pranašumą. Lietuviui pritarė „EA7 Emporio Armani“ vedlys Jasminas Repeša ir Belgrado „Crvena Zvezda“ strategas Dejanas Radonjičius. Maskvos CKSA ekipai laurus šiame turnyre prognozavo buvęs Kazanės „Unics“ treneris Jevgenijus Pašutinas.

Treneriai Xavi Pascualis (Atėnų „Panathinaikos“), Davidas Blattas (Stambulo „Darussafaka“) ir Velimiras Perasovičius (Stambulo „Anadolu Efes“) neišskyrė nė vienos iš keturių finalo ketverto komandų, o Erginanas Atamanas (Stambulo „Galatasaray“) teigė, kad finalo tarp „Fenerbahce“ ir „Olympiacos“ nugalėtoją lems paskutinė ataka.

Š. Jasikevičius finalo ketverto naudingiausio žaidėjo (MVP) titulą prognozuoja 208 cm ūgio amerikiečiui Ekpe Udohai. Vienas iš „Fenerbahce“ ekipos lyderių yra naudingiausias iš Ž. Obradovičiaus auklėtinių (vidutiniškai renka po 19,9 naudingumo balų).

Su lietuvio nuomone linkęs sutikti J. Repeša, E. Atamanas rinktųsi tarp Bojano Bogdanovičiaus ir Vasilio Spanoulio, J. Pašutinas – tarp B. Bogdanovičiaus ir Nando De Colo. Tuo metu V. Perasovičius vardijo kiekvienos komandos lyderius – Sergio Llulą, N. De Colo, V. Spanoulį, M. Teodosičių. Likę treneriai nenorėjo prognozuoti.

Laukti liko nedaug – penktadienį vakare vyks Eurolygos finalo ketverto pusfinalio kovos, o sekmadienį ekipos žais dėl trečios vietos ir čempiono vardo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)