„Rungtynių su „Crvena Zvezda“ pabaigoje jis pasitempė kirkšnį, laukiame, kada jis galės treniruotis. Situacija dabar yra neaiški, reikia laukti ir žiūrėti, kaip jam seksis išsigydyti“, – sakė Š. Jasikevičius, kuris po akistatos su „Šiauliais“ pasidžiaugė šiame klube žaidžiančiais „Žalgirio“ talentais.

„Malonu, kad kontroliavome rungtynes ir galėjome spręsti savo problemas. „Šiauliai“ palieka puikų įspūdį, labai džiaugiamės už Lauryną Birutį ir Kristupą Žemaitį. Džiaugiamės ir sekame jų žaidimą, esame labai patenkinti jų progresu.

Laurynas turi įgyti patirties ir sustiprinti kūną. Patirties dirbdamas su savo treneriu jis įgaus, o stiprėjimas yra procesas, kuris užtruks. Jis gali žaisti šiame lygyje, todėl „Šiauliams“ jis yra nemaža paspirtis“, – apie „Šiauliams“ išnuomuotus krepšininkus kalbėjo Š. Jasikevičius.

Tuo metu „Šiaulių“ vairininkas A. Sireika paaiškino, kodėl pasibaigus susitikimui jo veide nebuvo nusivylimo ženklų.

„Kiekvienos rungtynės yra šventė. Taip sakau ir auklėtiniams, jie turi mėgautis krepšiniu. Jeigu padarę klaidą jie nuleidžia galvą, jie sugadina nuotaiką dar dviems žmonėms. Geriau mušti sau į krūtinę ir sakyti, kad pasitaisysi.

Čia yra žaidimas. Tik sakome, kad dirbame, bet juk tai yra žaidimas, jis turi patikti žiūrovams. Rezultatas yra paskutinėje vietoje. Noriu, kad žaidėjai šypsotųsi ir pajustų malonumą“, – dėstė A. Sireika.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)