„Warriors“ ekipa pagerino legendinės Čikagos „Bulls“ rekordą per reguliarųjį sezoną laimėdama 73 mačus, o S. Curry mačą užbaigė pataikydamas savo 402-ąjį tritaškį per sezoną.

Vertinant ankstesnių sezonų ir žaidėjų pasiekimus, tai – visiškai beprotiškas pasiekimas. Iki šiol nė vienas kitas NBA žaidėjas per sezoną nebuvo pataikęs net 300 tolimų metimų, o ankstesnis rekordas priklausė ne kam nors kitam, o pačiam S. Curry (296 taiklūs tritaškiai).

Per paskutines rungtynes, kuriose „Warriors“ 125:104 sutriuškino Memfio „Grizzlies“ ir pasiekė rekordą, S. Curry įsūdė net 10 tritaškių metimų – būtent šis fenomenalus pasirodymas ir leido jam pasiekti iki šiol neįtikėtinai atrodžiusią ribą.

Apskritai per šį sezoną S. Curry bent 10 tritaškių pataikė ketvirtą sykį. Pažymėtina, kad ketvirtajame kėlinyje krepšininkas net nepasirodė ant parketo.

Pažymėtina, kad antras pagal pataikytus tritaškius šį sezoną yra kitas „Warriors“ žaidėjas. Klay Thompsonas per čempionatą pataikė 276 tolimus metimus.

„Tai yra vienos geriausių akimirkų mano gyvenime“, – po mačo kalbėjo S. Curry, o beveik tokius pačius žodžius netrukus ištarė ir jo bendražygis K. Thompsonas.

2005-2006 m. sezone Ray Allenas yra pataikęs 269 tolimus metimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)