33-ejų metų 182 cm ūgio puolėja per 33 žaidimo minutes pelnė 22 taškus (8/13 dvitaškiai, 1/1 tritaškiai, 3/5 baudos), sugriebė 9, perėmė 3 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 4 pražangas, sykį suklydo, 2 kartus pažeidė taisykles ir surinko 32 naudingumo balus.

LMKL.lt „Sūduvos“ puolėja atskleidė, kas lėmė Marijampolės komandos pergalę prieš pagrindines lygos varžoves, kodėl krepšininkei puikiai sekasi rungtyniauti prieš Utenos ekipą ir kokius įspūdžius paliko LMKL „Visų žvaigždžių“ diena.

– Ar nustebote tapusi naudingiausia savaitės žaidėja? Ką jums reiškia toks simbolinis titulas?

– Tikrai nustebau. Malonu, kad galėjau būti naudinga komandai, jog galėjau prisidėti prie pergalės prieš „Utenos“ ekipą. Toks titulas malonus, bet man svarbiausia, kad laimėjome, rungtynės buvo tikrai geros.

– Naudingiausias sezono rungtynes sužaidėte prieš dabartines lygos lyderes. Kas lėmė tokį puikų jūsų žaidimą?

– Pirmiausiai, manau, kad rungtynės buvo labai geros, nes žaidėme kaip komanda. Visos žaidėme kaip vienas kumštis. Stengiausi būti kiek įmanoma naudingesnė ir prisidėti prie pergalės.

– Ar galima sakyti, kad jums asmeniškai „Utenos“ ekipa yra paranki? Per tris susitikimus su uteniškėmis atsitinkamai pelnėte 16, 18 ir 22 taškus.

– Net nežinau, niekada apie tai negalvojau ir nesureikšminau. Negalėčiau pasakyti, kad man asmeniškai žaisti prieš „Uteną“ paranku. Jų komandoje yra daug aukštų žaidėjų, su kuriomis man reikia stumdytis ir žaisti gynyboje. Tenka žaisti prieš daug aukštesnes paneles, tai ir Kristina Alminaitė, ir Eglė Šikšniūtė, ir Eglė Šulčiūtė, todėl negalėčiau pasakyti, kad man ši ekipa paranki. Tai yra puiki, gerai sukomplektuota komanda ir negalėčiau pasakyti, kodėl man prieš jas sužaisti sekasi geriau.

– „Utenos“ ekipą šį sezoną įveikėte pirmą kartą. Kas šiose rungtynėse buvo jūsų komandos raktas į pergalę?

– Manau, kad pergalę labiausiai lėmė gynybą, neblogai susitvarkėme su jų aukštomis žaidėjomis, taip pat lėmė geras pataikymas. Šiose rungtynėse žaidėme kaip komanda, manau, šios priežastis ir lėmė mūsų pergalę.

– Esate patyrusi komandos žaidėja. Tenka duoti patarimų jaunesnėms kolegėms?

– Kartais tikrai tenka kažką patarti ir duoti patarimų.

– Kokias įvardintumėte savo stipriąsias puses aikštelėje?

– Galbūt labiausiai galėčiau išskirti gynybą ir atkovotus kamuolius.

– Kokie jūsų asmeniniai šio sezono tikslai?

– Neišsikėlus tikslų niekada neisi į priekį, tačiau kažką išskirti irgi būtų sunku. Pagrindinis mano tikslas – kuo labiau prisidėti prie gero komandos žaidimo ir kartu siekti pergalių.

– Prasideda ketvirtas LMKL sezono ratas. Kas per šį laiką jus nustebino ar paliko didžiausią įspūdį?

– Sunku kažką išskirti, galbūt, labiausiai nustebino mūsų ekipos pralaimėjimas (Vilniaus) „Jauniesiems talentams“. Tačiau tai gera komanda, merginos jaunos, perspektyvios, žaidžia demonstruodamos charakterį, turi puikią žaidėją Laurą Juškaitę.

– Savaitgalį dalyvavote LMKL „Visų žvaigždžių“ dienoje. Kokį įspūdį paliko šventė?

– Šventė tikrai patiko, buvo puiki nuotaika, visada smagu visoms pabūti kartu. Buvo daug žvaigždžių, tai ir Arvydas Sabonis, ir Virgilijus Alekna, todėl buvo tikrai smagu. Džiaugiamės, kad su merginomis pavyko atsirevanšuoti vyrams už praėjusius metus, nes toks ir buvo mūsų tikslas.