Beveik tris dienas trukęs aukcionas, kurį „Ryto“ klubas buvo paskelbęs savo „Facebook“ paskyroje, baigėsi su 100 kartų didesne nei pradine suma.

50 eurų iš pradžių už aukso žiedą prašęs krepšinio klubas galiausiai jį pardavė vyrui už didžiausią pasiūlytą sumą – 5000 eurų.

„Rytas“ informavo, kad gauti pinigai bus skiriama paramai Ukrainai.

„Šiuo momentu svarbu nepamiršti ir toliau remti Ukrainos kovotojus, todėl mes, kaip „Ryto“ klubas, norime prisidėti dar vienu simboliniu gestu. Skelbiame čempiono žiedo aukcioną, už kurį surinkti pinigai keliaus „Mėlyna ir geltona“ organizacijai. Jau vasario mėnesio pabaigoje priėmėme sprendimą dalį pinigų nuo kiekvieno parduoto rungtynių bilieto skirti šiai organizacijai ir pasibaigus sezonui, kartu su mūsų JBR narysčių turėtojais, paaukojome 8000 eurų. Šlovė Ukrainai!“ – kalbėjo „Ryto“ valdybos pirmininkas Darius Gudelis.

„Rytas“ 2021-2022 metų sezone triumfavo finalo serijoje 4-1 įveikęs Panevėžio „Lietkabelį“. Į LKL sostą Vilniaus klubas grįžo po dvylikos metų pertraukos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją