„Ryto“ komandos strategui Donaldui šį krepšininką jau teko treniruoti anksčiau. Vyr. trenerio nuomone – jis į sostinę atvyksta labai motyvuotas.

„Su R.Boatrightu man jau yra tekę dirbti praėjusiame sezone. Į Vilnių šis krepšininkas atvyksta tikrai su didele motyvacija ir noru žaisti, – sako „Ryto“ vyr. treneris Donaldas Kairys. – Ryanas yra stiprus ne tik puolime organizuojant ar individualiai užbaiginėjant atakas, tačiau taip pat visas jėgas atiduodantis gynyboje žaidėjas.“

Donaldo Kairio vadovaujamoje Saratovo „Avtador“ ekipoje 2019-2020 m. VTB Vieningosios lygos sezone per ketverias rungtynes amerikietis pelnė po 16 taškų, 5 rezultatyvius perdavimus bei 14 naudingumo balų.

Krepšininkas žaisdamas Zagrebo „Cedevita“ komandoje 2017 m. laimėjo šalies taurę, tapo Kroatijos čempionu ir buvo pripažintas naudingiausiu finalo žaidėju.

2016-2017 m. Europos taurės sezone R. Boatrightas pelnydavo po 17,7 taško bei 4 rezultatyvius perdavimus.

180 cm ūgio įžaidėjas turi patirties NBA G lygoje. Amerikietis per 31 rungtynes rinko po 9,6 taško 3,4 rezultatyvaus perdavimo ir 2,6 atkovoto kamuolio.

Studijuodamas Konektikuto universitete amerikietis 2014 m. iškovojo NCAA čempionų titulą bei pateko į simbolinę finalo ketverto komandą.

„Rytas“ antradienį stos į kovą FIBA Čempionų lygoje. Išvykoje sostinės komanda susitiks su vieną pergalę turinčia Strasbūro SIG komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)