Jie „Jeep“ arenoje užtikrintai 92:74 (21:19, 22:21, 23:15, 26:19) nugalėjo Kėdainių „Nevėžį“.

Vilniečius, kurie nuo varžovų atitrūko po didžiosios pertraukos, į priekį vedė Martynas Echodas su 19, Arnas Butkevičius su 15 ir trimis tritaškiais pasižymėjęs jaunasis Augustas Marčiulionis su 13 taškų.

10 taškų šeimininkams pridėjo buvęs žalgirietis Lukas Uleckas.

„Nevėžio“ gretose išsiskyrė graikas Panagiotis Kalaitzakis, surinkęs 22 taškus.

Kariniauskas grįžta į LKL

Prieš savaitę prie Kėdainių komandos prisijungęs amerikietis įžaidėjas Sedrickas Barefieldas treniruotės metu patyrė rankos traumą. Iš rikiuotės jis iškrito mažiausiai dviejų mėnesių laikotarpiui.

Šią sudėtyje atsiradusią spragą užpildys 26-erių metų įžaidėjas Vaidas Kariniauskas, kuris praėjusį sezoną rungtyniavo Aleksandrovaco „Igokea“ komandoje. Ankščiau krepšininkas yra atstovavęs Kauno „Žalgirio“ ir Panevėžio „Lietkabelio“ komandoms.

V. Kariniauskas taip pat yra gynęs Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės garbę 2016 metų Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse.

Su 197 cm ūgio alytiškiu pasirašyta atvira sutartis pagal kurią abi šalys turi vienašališko nutraukimo teisę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)