Nugalėtojus į priekį vedė 16 taškų pelnęs Dovis Bičkauskis bei vienas geriausių sezono rungtynių sužaidęs Marekas Blaževičius, kurio sąskaitoje – 15 taškų. Svečiams po 12 taškų surinko Kerras Kriisa ir Karolis Guščikas.

Kovą dėl atšokusių kamuolių 40:28 laimėję vilniečiai nuo pat pirmųjų minučių laikė iniciatyvą savo rankose ir nors įpusėjus mačui skirtumas dar buvo vienženklis (40:31), bėgti į priekį šeimininkai pradėjo po pertraukos.

Kol Prienų klubas skendo klaidose, Camerono Bairstow ir Mareko Blaževičiaus vedamas „Rytas“ spurtavo 18:4 bei įgijo triuškinančią persvarą 64:40.

Ketvirtasis kėlinys jau buvo tik formalumas. Dvigubai dažniau (24:12) klydę prieniškiai atsilikimo nesumažino ir leido sostinės ekipai švęsti daugiau nei užtikrintą pergalę.

Vilniaus komandai nepadėjo nugaros skausmus pajautęs Evaldas Kairys. „CBet“ vertėsi be vyriausiojo trenerio Manto Šerniaus – su Lietuvos moterų rinktine dirbantį strategą pavadavo asistentas Dainius Šalenga.

Itin prastai rungtynės susiklostė „CBet“ veteranui Mindaugui Lukauskiui. 40-metis per 20 minučių į buvusios komandos krepšį neįmetė nė taško (0/2 dvit., 0/2 trit.), 3 kartus suklydo, 5 kartus prasižengė ir surinko -8 naudingumo balus.

„Rytas“: Dovis Bičkauskis 16, Marekas Blaževičius 15, Cameronas Bairstow 14, Deividas Sirvydis 12, Martynas Echodas 9.

„CBet“: Kerras Kriisa (6 rez. perd.) ir Karolis Guščikas po 12, Skylaras Spenceris 11 (8 atk. kam.), Arnas Velička 9.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)