„Kad komanda būtų gerai subalansuota, joje turi būti ne tik žaidėjų lyderių bei juos nuolat keičiančių krepšininkų, o ir atsarginių, nuolat sudarančių konkurenciją“, - teigė J. Kazlauskas. - Jie turi daug dirbti treniruotėse ir būti pasirengę pakeisti pagrindinius žaidėjus. Manau, kad J. Voronovas - būtent toks žaidėjas. Jis yra jaunas, kupinas ryžto, siekiantis progreso, kibiai ginasi, agresyvus ir yra darbštus. Jevgenijus neseniai pateko į rinktinę, kur neblogai pasirodė, buvo pastebimas praėjusiame sezone. Žiūrėsime, kaip jis tobulės, o gal ateityje ir taps CSKA lyderiu".

Praėjusį sezoną 25-erių metų 194 cm ūgio gynėjas atstovavo Maskvos "Dinamo" komandai ir Rusijos pirmenybėse per susitikimą aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 29 minutes, pelnydavo po 12,8 taško, atkovodavo po 3,8 bei perimdavo po 1,8 kamuolio ir atlikdavo po 2,7 rezultatyvaus perdavimo.

2010 metų pasaulio čempionate J. Voronovas per 16 minučių įmesdavo po 5,2 taško ir sugriebdavo po 2,1 atšokusio kamuolio.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją