Tarp rezultatyviausiųjų buvo ir abu komandos trenerio Virginijaus Šeškaus sūnūs. Domantas pelnė 10, o Vilniaus „Lietuvos rytui“ priklausantis, bet artėjantį sezoną sostinės „Sakaluose“ žaisiantis, Edvinas įmetė 9 taškus ir taip pat atkovojo 6 kamuolius. Taip pat 9 taškus surinko ir komandos naujokas Žygimantas Janavičius.

Tuo tarpu kiti du komandas naujokai - Artūras Valeika ir Tautvydas Šležas - atitinkamai pelnė 6 ir 4 taškus.

Kiek anksčiau „Rūdupis“ 76:88 neprilygo Sietlo universiteto „Redhawks“ ekipai.

„Neptūnas“ neprilygo „Lokomotiv-Kuban“ klubui su S.Jasaičiu

Klaipėdos „Neptūnas“ besiruošdamas naujam sezonui žaidė dar vienerias draugiškas rungtynes. Šį kartą jų varžovais buvo pajėgi Rusijos Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ komanda, kurios gretose žaidžia Simas Jasaitis. Rungtynes laimėjo svečiai iš Rusijos 108:85 (29:21, 25:18, 28:24, 26:22).

Klaipėdiečiai žaidė be sergančio Lauryno Mikalausko, dar neatvykusio Davido McClure'o bei po sunkios traumos reabilitaciją baigiančio Mariaus Runkausko. „Neptūno“ gretose debiutavo naujokas amerikietis Rashaunas Broadusas, kuris tik išvakarėse atvyko į Klaipėdą. Klaipėdiečių gretose taip pat žaidė ir peržiūroje esantys Giedrius Gustas ir Nikita Baranovas.

Svečiai vedami buvusių Atėnų „Panathinaikos“ žaidėjų Nicko Calatheso ir Alekso Maričiaus sugebėjo įrodyti savo pranašumą aikštelėje užtikrintai laimėdami rungtynes. Šios abi komandos dar kartą tarpusavyje susitiks kitą savaitę prasidedančiame V. Garasto taurės turnyre Klaipėdoje.

„Neptūnas“: Deividas Gailius 31 (dvitaškiai 10/11), Martynas Mažeika 18, Giedrius Gustas 10, Raimundas Danys 7, Vytautas Šarakauskas 6, Evaldas Dainys ir Dane'as Johnsonas po 4, Rashaunas Broadusas 3, Mindaugas Girdžiūnas 2 taškai.

,b>„Lokomotiv-Kuban“: Aleksas Maričius 28 (8/9 dvitaškiai, 10 atk. kam.), Simas Jasaitis 20, Nickas Calathesas 19 (11 rez. perd., 10 atk. kam.), Valerijus Lichodejus 18, Maksimas Šelekto 8 taškai.

Kitas rungtynes „Neptūnas“ žais jau V. Garasto taurės turnyre rugsėjo 7 d. (penktadienis) 18 val. su Vilniaus „Lietuvos rytu“.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)