Nauja Prienų arena dar kvepia dažais, joje šviesu ir patogu. Bet per antrąjį Europos taurės turnyro mačą šiandien su Salonikų „Aris“ (Graikija) klubu naujoji arena liks tuščia, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

„Rūdupio" krepšininkai ir jų sirgaliai keliaus 30 kilometrų į Kauną, kur senoji Sporto halė taps jų namų aikšte per tarptautines kovas. „Gaila, kad Europos taurės turnyro klubams reikalavimai nėra vienodi ir mes negalime žaisti Prienuose“, - krimtosi „Rūdupio“ klubo prezidentas Naglis Jaruševičius.

„Rūdupis“ svajojo žaisti Prienuose, bet Europos taurės turnyro rengėjai pareiškė, kad tam reikia 3 tūkst. vietų salės. Išsinuomojęs Kauno sporto halę „Rūdupis“ viliasi, kad joje per rungtynes su „Aris“ Prienų komandą palaikys 2-3 tūkst. lietuvių.

„Rūdupis“ turi ambicijų įveikti senas tradicijas turintį Graikijos klubą, juolab kad Prienų komandai jau padės Saulius Kuzminskas ir Justas Sinica.

Primename, kad rungtynių tarp „Rūdupio“ ir „Aris“ krepšininkų pradžia - antradienį 19 val.

C grupės turnyro lentelė po dviejų turų:

1.Nimburko ČEZ1064:55
2.Prienų Rūdupis1082:77
3.GasTerra Flames0177:82
4.Salonikų Aris0155:64

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją