„Gerai, FIBA. Apie tai, kas vyksta Ruandoje. Kodėl visi meluoja man apie koronaviruso testą. Tai yra įrašo nuotrauka, kuri buvo ištrinta. Ji sako, kad testo rezultatas „neigiamas“. Kai grįžau pažiūrėti į tą patį puslapį 7 val. 30 min., rezultatas buvo dingęs. Čia vyksta kažkas negero“, – socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje pirmadienio rytą rašė M. Ndrouras.

Senegalo rinktinei atstovaujantis M. Ndouras teigiamo koronaviruso testo sulaukė lapkričio 25 dieną, prieš FIBA Afrikos atrankos rungtynes. Įstrigęs puolėjas 14 dienų buvo priverstas karantinuotis Ruandoje, o tuomet laukti dviejų neigiamų testų rezultatų. Tik tada krepšininkas galės išvykti į Lietuvą. Tokia yra vietinė Afrikos šalies nustatyta tvarka.

„Po 14 dienų karantino mes vis dar negalime sulaukti savo testų rezultatų. FIBA atstovai, darykite ką nors, nes atvykome čia į FIBA atrankos langą, tačiau iki šiol nematėme ir nekalbėjome su niekuo iš FIBA. Ar jūs bent žinote, kokiomis sąlygomis mes čia gyvename? Esu nusivylęs“, – rašė jis.


M. Ndouras praleido „Betsafe-LKL“ sekmadienio rungtynes su Kauno „Žalgiriu“. Veikiausiai negrįš ir į svarbią dvikovą tarptautiniame fronte – antradienį FIBA Čempionų lygoje „Rytas“ priims Rygos VEF (Latvija) krepšininkus.

Vilniečių treneris Donaldas Kairys neslėpė skeptiškai vertinantis tikimybę, kad iki artimiausių rungtynių „Ryto“ atsarginis suolas bent kiek pasipildys.

„Bandysime, žiūrėsime, bet tikimybė, kad kas nors pasveiks ir prisijungs, yra labai maža“, – iliuzijų neturėjo „Ryto“ strategas, pažymėjęs, jog kitame mače galbūt pasitelks daugiau dublerių.

Sekmadienį beviltiškai 45:92 žalgiriečiams pralaimėtose rungtynėse „Rytas“ registravo vos septynis pagrindinės sudėties krepšininkus bei 17-metį Roką Jocių ir dvejais metais vyresnį Adą Šimonį. Abu jaunuoliai iš rezervinės „Perlo Energijos“ ekipos sekmadienį debiutavo LKL.

Dėl traumų ir koronaviruso epidemijos mačą buvo priversti praleisti Arnas Butkevičius, Andrew Goudelockas, Maurice'as Ndouras, Ryanas Boatrightas ir Rokas Gustys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)