Europos rinktinei vadovaus Željko Obradovičius (Serbija) bei Carlo Recalcati (Italija), o žaisti pakviesti: Dejanas Bodiroga (Serbija), Sani Bečirovičius (Slovėnija), Inrahimas Kutluay'us (Turkija), Marko Popovičius ir Nikola Vujčičius (Kroatija), Thomas Van der Spiegelis (Belgija), Adamas Wojcikas (Lenkija), Ignacio de Miguelis (Ispanija), Aleksejus Savrasenko (Rusija), Pascalis Rolleris (Vokietija), Droras Hagagas (Izraelis), Raitis Grafs (Latvija), Vladimiras Boisa (Gruzija), Vitalijus Fridzonas (Rusija) ir Andrea Pecile (Italija).

Graikijos rinktinei vadovaus Panagiotis Giannakis, o joje žais: Michalis Kakiouzis, Theodoros Papaloukas, Nikos Zisis, Dimitris Diamantidis, Nikos Hatzivrettas, Dimos Dikoudis, Kostas Tsartsaris, Vassilis Spanoulis, Panagiotis Vasilopoulos, Sofoklis Schortsianitis, Giannis Borousis, Lazaros Papadopoulos ir Antonis Fotsis.

Informaciją apie tai, jog R.Šiškauskas pats pasirinko Maskvos CSKA jis patvirtino dienraščio “Sport Express” žurnalistui. Lietuvos krepšininkas teigė, jog visos detalės turėtų būti suderintos per kelias artimiausias dienas. Pasak R.Šiškausko, jį Graikijoje viskas tenkino, bet jam "atsirado noras pereiti į CSKA", nes "norisi judėti toliau, kopti į naujas aukštumas".

"Su “Pao” jau laimėjau viską, bet norisi daugiau. Atėjo laikas nugalėti su CSKA", - R.Šiškausko žodžius cituoja rusų dienraštis.

Pasak R.Šiškausko agento, CSKA išpirko jo kontraktą iš "Panathinaikos" už 1 mln. eurų.

"Panathinaikos" klubas patyrė didžiausią netektį, - skelbia Graikijos žurnalistai. - Suprantama, kad "Ramas" į CSKA išvyko dėl pinigų, labai didelių pinigų."

Graikijos spauda pastebi, jog R.Šiškauskas bus jau trečiasis buvęs Trevizo "Benetton" komandos krepšininkas, prisijungęs prie CSKA komandos šį tarpsezonį (po Niko Zizio ir Marcuso Goree).

"Įsivaizduokite, dabar dar tik birželio pabaiga, o CSKA baigia formuoti superklubą. Europos laukia viena karščiausių vasarų per visą krepšinio istoriją," - skelbia graikai.

Dėl praradimo labiausiai nerimauja "Panathinaikos" vyriausiasis treneris Ž.Obradovičius, kuris pasitikėjo R.Šiškausku ir laiko jį vienu geriausių Europos krepšininkų, o labiausiai ant lietuvio niršta karingi graikų klubo fanai.