„Negalima sakyti, kad burtai „Žalgiriui“ buvo labai komplikuoti, nes visi pogrupiai yra panašaus pajėgumo, – DELFI trečiadienį ištrauktus Eurolygos burtus komentavo R. Paulauskas. – Skaičiuojant teoriškai, dažniausiai trijų pergalių užtenka norint patekti į kitą etapą.

Vadinasi, tiesiausias kelias kauniečiams būtų du kartus įveikti „Bennet“ komandą ir namuose nugalėti „Maccabi“ arba „Barcelona“ reikiamu taškų skirtumu. Manau, kad net ir katalonai gerai žaidžiančiam „Žalgiriui“ yra įveikiami. Sakyčiau, kad savo žaidimą atrandanti Kauno ekipa šiandien savo grupėje gali varžytis su bet kuo“.

Tiesa, R. Paulauskas pripažino, kad grupės favoritas yra „Barcelona“ klubas, kurio prieš burtų traukimo ceremoniją labiausiai vengė ir pačio „Žalgirio“ atstovai, be to, šiemet solidžiai, ypač namuose, rungtyniauja „Maccabi“, nurašyti negalima ir „Bennet“ krepšininkų.

„Italai pirmame etape eliminavo iš tolesnės kovos Vitorijos „Caja Laboral“ komandą, kuri, regis, visuomet pretenduoja į finalo ketvertą, tad ir su „Bennet“ reikės skaitytis“, – pažymėjo buvęs Vilniaus „Sakalų“ ir Maskvos srities „Dinamo“ (Rusija) klubų strategas.

Visos Eurolygos TOP-16 etapo grupės:

E grupė

Maskvos CSKA
Pirėjo „Olympiacos“
Stambulo „Anadolu Efes“
Stambulo „Galatasaray“

F grupė

Madrido „Real“
Sienos „Montepaschi“
Malagos „Unicaja“
Bilbao „Bizkaia Basket“

G grupė

Stambulo „Fenerbahce Ulker“
Atėnų „Panathinaikos“
Kazanės „Uniks“
Milano „Emporio Milan“

H grupė

„Barcelona“
Tel Avivo „Maccabi“
Kantu „Bennet“
Kauno „Žalgiris“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją