„Esame komanda, kuri keičiasi iš pagrindų. Jame matau gerą ateitį, didelį potencialą, – kalbėjo D. Morey. – Tikrai džiaugiamės gavę D. Motiejūną. Jis greitas ir jau turintis puikius įgūdžius puolime. Gerai žaidžia po krepšiais, gerai atakuoja iš toli, gali greitai judėti gynyboje.“

„Rockets“, siekdama įsigyti Lietuvos rinktinės kandidatą, atidavė „Timberwolves“ 23-ą ir 38-ą šaukimus bei ateities biržos šaukimą. Be to išsiuntė į Minesotą vidurio puolėją Bradą Millerį bei mainais gavo 22-ejų metų įžaidėją Jonny Flynną, kuris 2009-aisiais lygoje atsidūrė šeštuoju šaukimu.

„Turime ir toliau didinti mūsų komandos talentą“, – komentavo D. Morey.

„Houston Cronicle“ apžvalgininkas Richardas Justice’as savo komentare D. Motiejūną lygina su Dirku Nowizki.

„Rockets“ vadovai lietuvyje mato D. Nowitzki ūgį, atletiškumą ir sugebėjimus puolime. Tačiau tai aukšta kartelė. D. Motiejūnas dar tikrai nėra „galutinis produktas“. Vis dėlto toks nebuvo ir D. Nowitzki, kai atėjo į lygą“, – rašo žurnalistas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją