Tokiu būdu į Hiustoną jau netrukus atvyks po poros mėnesių savo jau 38-tąjį gimtadienį švęsiantis įžaidėjas iš Argentinos Pablo Prigioni ir 22-ejų metų lengvasis krašto puolėjas K. J. McDanielsas. Abu jie šiemet savo atstovaujamose ekipose buvo atsarginiai ir svarbių vaidmenų nevaidino.

Už juos „Rockets“ paaukojo rusą Aleksejų Švedą ir du antrojo rato naujokų biržos šaukimus „Knicks“ kolektyvui bei Isaiah Canaaną ir vieną antrojo rato šaukimą „76ers“.

Tuo metu pagrindiniu teksasiečių taikiniu laikytas 28-erių metų slovėnas Goranas Dragičius (vid. 16,2 tšk.) kartu su savo broliu Zoranu iš Finikso „Suns“ keliasi į Majamio „Heat“ gretas.

„Suns“ atiteko teisės į Danny Grangerį ir du ateities naujokų biržos pirmojo rato šaukimus.

„Thunder“ pasipildė net keturiais žaidėjais

Jono Valančiūno bendraamžis turkas Enesas Kanteris sustiprins Oklahomos „Thunder“ priekinę liniją. Tai paaiškėjo po to, kai dėl trišalių mainų sutarė „Thunder“, Detroito „Pistons“ ir Jutos „Jazz“ vadovai.

Nuo šiol Reggie Jacksonas žais Detroite, D. J. Augustine'as, E. Kanteris, Kyle'as Singleris ir Steve'as Novakas, – Oklahomoje, o Kendrickas Perkinsas – Jutoje.

Įvyko keturšaliai „Bucks“, „Celtics“ „76ers“ ir „Suns“ mainai

Finikso „Suns“ klubas paskutinę mainų dieną atsisakė ne tik G. Dragičiaus paslaugų, bet ir Isaiah Thomaso Jaunesniojo, kurį iškeitė į Bostono „Celtics“ narį Marcusą Thorntoną ir 2016 metų šios ekipos naujokų biržos pirmojo rato šaukimą.

„Saulėms“ nuo šiol atstovaus ir gynėjas Brandonas Knightas.

Tuo metu Milvokio „Bucks“ gretas sustiprino Michaelas Carteris-Williamsas, Milesas Plumlee ir Tyleris Enisas, o „76ers“ pasitenkino keliais būsimų NBA naujokų biržų šaukimais.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)