„Raketos“ namuose nesugebėjo rimčiau pasipriešinti principiniams varžovams ir dabartiniams lygos čempionams „Golden State Warriors“ (2/0) – 92:112 (19:30, 15:27, 21:24, 27:31), kuriems praėjusiame sezone taip pat jau be D-Mo 1:4 nusileido Vakarų konferencijos finale.

Antrą mačą iš eilės itin nesisekė Jamesui Hardenui, kuris nors ir surinko 16 taškų, pataikė vos 4 metimus iš 18-os (3/8 dvitaškiai, 1/10 tritaškiai, 7/8 baudos). Apskritai šį sezoną jis kol kas tragiškai atakuoja iš toli – tikslą pasiekė vos 3 jo tolimi šūviai iš 22.

Po susitikimo J. Hardenas teigė, kad komanda vis dar ieško chemijos ir jai trūksta energijos.

Šeimininkų treneris Kevinas McHale'as taip pat nevyniojo žodžių į vatą:

„Atrodo lyg mes esame apimti baimės“, – tarė jis ir pabrėžė lėtą žaidimą bei netaiklius metimus, kurie pro šalį skrieja net ir treniruotėse.

„Rockets“: Montrezlas Harrellas 17 (7/9 dvitaškiai, 3/5 baudos), Jamesas Hardenas 16, Ty Lawsonas, Trevoras Ariza ir Corey Breweris po 11, Dwightas Howardas 9 taškai.

„Warriors“: Stephenas Curry 25 (5/6 dvitaškiai, 4/9 tritaškiai, 3/4 baudos), Marreese'as Speightsas 14, Harrisonas Barnesas ir Andre Iguodala po 12, Klay'us Thompsonas 11, Draymondas Greenas ir Festusas Ezeli po 9 taškus.

Pasiekti pirmą pergalę „Rockets“ klubui artimiausiu metu gal būti ne taip ir paprasta – sekmadienį teksasiečiai išvykoje grumsis su Majamio „Heat“ (1/1) klubu, o pirmadienį savo arenoje priims Oklahomos „Thunder“ (2/0).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)