„Atvykome čia trokšdami pergalės. Labai norėjome sezoną pabaigti garbingai, tačiau atsilaikėme tik 35 minutes. Vėliau svarbiu metu praradome per daug kamuolių. Didžiuojuosi savo žaidėjais bei jų užsidegimu", – pažymėjo R.Grigas.

„Žalgirio" legionierius iš Suomijos Hanno Mottola teigė, kad Kauno ekipai iki pergalės trūko labai nedaug – vieno kito pataikyto metimo: „Žaidėme maksimaliai susikaupę ir buvome netoli pergalės, tačiau prametėme pernelyg daug metimų niekieno nedengiami".

Pasak H.Mottolos, šios rungtynės atspindėjo tikrąjį „Žalgirio" veidą per šio sezono Eurolygos rungtynes: „Didžiąją mačo dalį kontroliuojame jo eigą, tačiau tuomet kažkas atsitinka ir viską prarandame".

"Elan Bearnais" ekipos strategas Gordonas Herbertas pasidžiaugė, kad jo auklėtiniai su trenksmu paneigė daugelio specialistų prognozes ir iškopė į TOP-16 etapo varžybas.

„Labai norėjome šios pergalės, todėl 40 minučių rungtyniavome iš visos širdies, o per paskutines mačo minutes radome teisingą sprendimą. Šioje sunkioje grupėje iškovojome ketvirtą vietą, nors prieš sezoną turbūt nedaug kas tikėjosi, jog pateksime į TOP-16 etapą", – šyptelėjo G.Herbertas.