Pasak klubo prezidento, su amerikiečiu suderintos visos kontrakto sąlygos, telieka sudėti parašus, o tai bus padaryta per artimiausias kelias dienas.

178 cm ūgio įžaidėjas karjerą 1991 metais pradėjo UCLA universiteto komandoje (NCAA), o vėliau bandė įsitvirtinti Sakramento "Kings" bei Bostono "Celtics" (abi NBA) ekipose. Visgi po kelių ne itin sėkmingų sezonų stipriausioje planetos lygoje krepšininkas patraukė į Europą, 1999 metais priimdamas Kauno "Žalgirio" pasiūlymą.

Su legendiniu Lietuvos klubu T.Edney sensacingai triumfavo Eurolygoje bei tapo tikra senojo žemyno krepšinio žvaigžde.

"Tai buvo ypatingas sezonas ir ypatingi metai. Tam tikra prasme, tada buvo susirinkę neeiliniai žaidėjai. Mes visi buvome vieningi, tiek aikštelėje, tiek už jos ribų",- yra sakęs amerikietis.

Kitą sezoną jis praleido Indianos "Pacers" (NBA) gretose, o vėliau vėl grįžo į Europą, kur gynė Trevizo "Benetton", Romos "Lottomatica" (abu Italija), Pirėjo "Olympiakos" (Graikija) bei pastarąjį sezoną Bolonijos "Climamio" (Italija) garbę.

Italijos pirmenybėse T.Edney pernai vidutiniškai pelnydavo po 11,5 taško, atkovodavo po 2,7 kamuolio bei atlikdavo po 3,4 rezultatyvaus perdavimo.