Rusijos čempionai į Berlyną išvyko be M. Jameso.

Paviešintoje Maskvos klubo žinutėje teigiama, kad sausio 22 dieną po Eurolygos rungtynių su Stambulo „Fenerbahče“ komandos rūbinėje įvyko incidentas, kuriame dalyvavo ir M. Jamesas.

Klubas priėmė sprendimą suspenduoti legionierių ir neleisti jam nei kartu treniruotis, nei žaisti rungtynėse.

Galutinį sprendimą dėl M. Jameso ateities CSKA priims artimiausiomis dienomis. Taip pat bus pateikti paaiškinimai dėl situacijos apie M. Jameso neišleidimą į jo senelio laidotuves.


Jau anksčiau „Delfi“ rašė, kad rezultatyviausias šio sezono Eurolygos krepšininkas antrą kartą buvo atskirtas nuo komandos draugų dėl konflikto su vyriausiuoju treneriu Dimitriu Itoudžiu.

Viešoje erdvėje buvo pasirodę kalbos, kad M. Jamesas įsiuto negavęs leidimo nuvykti į JAV, kur norėjo dalyvauti senelio laidotuvėse.

Pagal „Sport Ekspress“ informaciją, prieš keletą dienų amerikietis treniruotėje susimušė su komandos draugu Tornike Šengelija.

Praėjusių metų vasarą Maskvos CSKA pasirašė su M. Jamesu sutartį trejiems metams.

Gandų apie galimas skyrybas buvo pasigirdę ir lapkritį, kai ekipos lyderis taip pat buvo neregistruotas vienam Eurolygos mačui, nes treniruotėje reiškė nepasitenkinimą D. Itoudžiu. M. Jamesas tuomet grįžo ir pradėjo žaisti geriausią karjeros krepšinį.

Individualiais veiksmais pastaruoju metu nebepiktnaudžiavęs amerikietis Eurolygoje vidutiniškai per rungtynes pelno po 19,9 taško, atkovoja 3,5 kamuolio ir atlieka 5,8 rezultatyvaus perdavimo.

CSKA praėjusią savaitę prarado Eurolygos lyderių poziciją, užleisdami ją „Barcelona“ klubui. Tai lėmė pralaimėjimas Stambulo „Fenerbahče“ ekipai 83:89.

Ši akistata M. Jamesui buvo prasčiausia šiame sezone: „iš žaidimo“ tik 27 proc. tikslumu atakavęs CSKA legionierius tenkinosi 11 taškų ir vos 4 naudingumo balais.

Apie senelio mirtį prieš savaitę jautriu įrašu socialiniame tinkle pranešė pats M. Jamesas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)