Šią vasarą į Maskvos CSKA persikėlęs M. Jamesas „Twitter“ tinkle buvo paprašytas išvardinti aštuonias komandas, kurios turėtų patekti į atkrintamąsias varžybas. Be „Žalgirio“ ir CSKA atletas paminėjo Stambulo „Fenerbahče“, Stambulo „Anadolu Efes“, Madrido „Real“, „Barceloną“, Atėnų „Panathinaikos“ ir Maskvos srities „Chimki“.

„Šiemet Eurolyga bus pati stipriausia, bet mano spėjimas yra toks“, – rašė 29 metų 183 cm ūgio krepšininkas, dėl kurio pasirinkimų nustebę sirgaliai suskubo klausinėti, kodėl jis tarp turnyro stipriausiųjų mato Lietuvos čempionus, o ne tokius klubus kaip Pirėjo „Olympiakos“, Tel Avivo „Maccabi“ ar Miuncheno „Bayern“.

„Ši komanda nuolat yra pavojinga ir nusitaikiusi į aukštas vietas. Be to, trenerio dėka šios komandos žaidėjai visada yra pasiruošę“, – savo prognozę pakomentavo M. Jamesas.

Mike James

Bene daugiausiai klausimų gerbėjams kilo dėl to, jog CSKA atstovas už borto paliko dvi savo buvusias komandas Vitorijos „Baskonia“ ir Milano „Armani Olimpia“.

„Nesakau, kad Milano, Vitorijos ar Miuncheno ekipos neturi šansų. Sunku kažką palikti už aštuoneto, bet mano spėjimas yra toks“, – gerbėjams teisinosi M. Jamesas.

Praėjusį sezoną Eurolygoje atakų organizatorius per rungtynes vidutiniškai įmesdavo po 19,8 taško bei atlikdavo po 6,4 rezultatyvaus perdavimo. Vis dėlto „Armani Olimpia“ vairą perėmęs Ettore Messina amerikiečiui vietos savo ateities planuose nerado.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)