Antroje ketvirtfinalio dvikovoje penktadienį Frankfurto „Fraport Skyliners“ su lietuviu triuškinamai 69:96 (20:23, 28:24, 15:26, 6:23) nusileido Ulmo „Ratiopharm“ ekipai ir baigė savo žygį atkrintamosiose varžybose.

Jei pirmoje dvikovos dalyje Frankfurto komanda dar galėjo pagalvoti apie pergalę, tai itin prastas žaidimas po didžiosios pertraukos bet kokias viltis greitai užgesino.

Per paskutinius du kėlinius „Fraport Skyliners“ pelnė vos 21 tašką, o varžovai – 49.


G. Masiulis kartu su Yormanas Polasu Bartolo buvo rezultatyviausi Franfurto komandoje – pelnė po 14 taškų. Lietuvis per 21 minutę pataikė visus 4 dvitaškius ir 6/7 baudas, atkovojo 8 kamuolius, dukart suklydo, blokavo metimą ir triskart prasižengė.

Nugalėtojams 20 taškų pelnė ir 10 kamuolių atkovojo Dylanas Osetkowskis.

Prieš antrąją dvikovą Frankfurto ekipa šansų turėjo nedaug. Norint patekti į pusfinalį jai reikėjo laimėti mažiausiai 40 taškų. Mat pirmose rungtynėse ji nusileido Ulmo komandai 61:101.

Liudvigburgo „MHP Riesen“ penktadienį pateikė sensaciją – eliminavo iš atkrintamųjų varžybų čempiono titulą gynusį Miuncheno „Bayern“.

Sėkmingai atkrintamosiose varžybose žaidžia Berlyno ALBA su Roku Giedraičiu. Pirmose iš dviejų susitikimų susidedančio ketvirtfinalio rungtynėse ALBA 93:68 (23:17, 29:12, 26:12, 12:28) nugalėjo „BG Gottingen“ komandą. Antrąsias rungtynes ekipos žais šeštadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)