Buvęs ilgametis Kauno „Žalgirio“ žaidėjas prisipažino, kad šį sezoną žalgiriečiai jį maloniai stebina.

„Šiais metais „Žalgiris“ man labai patinka, nes žaidžia šiuolaikinį krepšinį. Žiūriu su didžiuliu malonumu. Treneriai nulipdė puikią komandą su gera gynyba. Dar jei pavyks naujokus gerai įvesti, bus pasaka, o ne komanda“, – gėrėjosi 53-ejų metų G. Einikis.

Tiesa, jis neskuba kauniečiamas rezervuoti vietos nei Eurolygos atkrintamosiose, nei tuo labiau Finalo ketverte, nes konkurencija turnyre šiemet milžiniška.

„Eurolyga šį sezoną labai sudėtinga. Visas komandas skiria vos kelios pergalės. Net grandai nėra garantuoti, kad pateks į Finalo ketvertą. Čia reikia ir laimės. Ir kaip Šarūnas Jasikevičius sako, labai daug priklauso nuo smulkiausių detalių, jos labai svarbios“, – teigė Gintaras.

Pats buvęs legendinis puolėjas G. Einikis norėtų matyti aikštėje labiau išnaudojamą Lauryną Birutį.

„Dar man atrodo, kad L. Birutį reiktų labiau įtraukti. Jis negadina vaizdo ir yra naudingas, bet žaidžia tik po keliolika minučių“, – tikino keturiskart LKL čempionas.

Iki šiol visų laikų lygos rezultatyvumo rekordo (61 tšk.) autorius tvirtino, kad žaisti LKL pirmenybėse nebuvo taip lengva, kaip gali pasirodyti.

„Su „Žalgiriu“ yra daug gerų atsiminimų. LKL dažnai laimėdavome, nors būdavo ir sunku, prieš Žydrūną Ilgauską tekdavo žaisti. Buvo reikalų“, – šypsojosi jis.

Tuo metu komentuodamas Manto Kalniečio atsisveikinimą su krepšiniu (būtent ketvirtadienio mačas jam Eurolygoje bus paskutinis karjeroje), G. Einikis svarstė, kad tai lėmė pasipylusios traumos.

„Kai sulauki tokio amžiaus ir karjera eina į pabaigą, žmogus turi gerai viduje jaustis. Jeigu dar traumelė kokia nors, vėl krenti į duobę. O Mantui tų traumelių ne vieną buvo. Galvoju, kad jis garbingai ir teisingai elgiasi. Daro taip, kaip jam širdis sako, o ne pinigai ar dar kas nors“, – pareiškė Gintaras.

Naujausiame „Delfi TV“ laidos „Sporto baras“ epizode – ne tik išskirtinis interviu su G. Einikiu, bet ir pokalbis su socialiniuose tinkluose išpopuliarėjusiu Benu Lastausku, į „Žalgirio“ rungtynes su Belgrado „Crvena zevzda“ atsinešusiu Nato vėliavą, bei įdomiausi Cristiano Ronaldo karjeros momentai.

Laida „Sporto baras“ – ketvirtadieniais 20 valandą portale Delfi ir per „Delfi TV“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją