Paskutiniuoju klubu, kuriam atstovavo R. Seibutis, tapo Saragosos „Basket“.

Jam atakuojantis gynėjas iš Lietuvos priklausė 2018-2019 m. sezone. Po 2019-ųjų pasaulio krepšinio čempionato krepšininkas gydėsi stuburo išvaržą, dar turėjo vilčių sugrįžti ant parketo, tačiau galų gale dėl besitęsiančių skausmų priėmė sprendimą trauktis.

36-erių R. Seibutis tai patvirtino duodamas interviu „BasketNews.lt“ portalo žurnalistui Donatui Urbonui.

Per savo karjerą 196 cm ūgio krepšininkas atstovavo Vilniaus „Sakalų“, Pirėjo „Olympiakos“, Atėnų „Marousi“, Bilbao „Basket“, Vilniaus „Ryto“, Stambulo „Daruššafakos“, Kauno „Žalgirio“, Klaipėdos „Neptūno“, Saragosos „Basket“ komandoms.

Su Lietuvos rinktine 2010 metais jis iškovojo pasaulio čempionato bronzą, 2013 ir 2015 metais – Europos čempionato sidabrą, 2012 ir 2016 metais atstovavo nacionalinei ekipai olimpinėse žaidynėse 2005 metais su Lietuvos iki 21 metų rinktine tapo pasaulio čempionu, pataikęs lemiamus baudų metimus.

Delfi prieš mažiau nei metus publikavo išsamų Aurimo Kuckailio interviu su R. Seibučiu, kuriame krepšininkas kalbėjo apie savo meilę krepšiniui ir tuomet dar puoselėtas mintis pabandyti sugrįžti ant parketo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)